Räps räps, ripset!

Jos omat ei riitä, niin aina voi lisätä! :)

Tänään esittelen uutuus irtoripset, jotka kaipaavat hieman nostatusta Suomen markkinoilla. Irtoripsiä löytyy siis yksittäisiä tupsuja, pitkiä nauhoja tai kaikkea siltä väliltä. Kyseessä on liimattavat irtoripset. Itse tykkään käyttää välillä myös arkimeikissä irtoripsiä tai ainakin irtotupsuja. Olen vuoden päivät liimaillut tämän näköisiä ripsiä jatkeeksi:


Naturel eyelashes -paketti sisältää kolme pitkää riviä irtoripsiä. Tämä tupsut on nopea ja helppo tapa luoda lisäefekti silmämeikkiin. Yhdessä tupsussa on kiinni muutama karva, joten näitä täytyy liimata muutama vierekkäin ripsirajaan. MUTTA. Mitä jos on vielä nopeampi ja upeampi ripsirivi tiedossa?


KISS ever lashes -irtoripset! Aamen. Näissä on siis jo valmiiksi 3 irtotupsua kiinni! Helpoin, nopein ja näyttävin tapa saada vaivattomasti irtoripset kiinni. Tilasin näitä ihanuuksia aluksi Jenkeistä, mutta nyt niitä löytyy myös Suomesta mm. Sokokselta. Hinta n. 9,90€/paketti. Suomesta ei löydy tällä hetkellä muutakuin lyhyt (short) malli. Tai jos löytyy, niin vinkatkaa!

 Tässä vielä vertailun vuoksi lähikuva. Vasemmalla KISS ja oikealla yksittäinen ripsitupsu. Eron huomaa käytössä ja näiden asettelussa. KISS:in irtoripset istuvat ripsirajaan hyvin ja sinun ei tarvitse liimata kuin 2-3 ripsiriviä/ silmä. Kokeilkaa! Olen ihastunut ja rakastunut. Taas ;)

Pakkauksien mukana tulee yleensä liima. Oli pakkaus mikä tahansa, heitän niillä liimoilla vesilintua. Paras kokeilemani liima on DUO ja sitä myy mm. Sokos, Stockmann, Punanaamio. Itselläni on tällä hetkellä DUO:n liima, jossa on tekstit sinisellä. Liima on valkoista ja kuivuessaan se muuttuu läpinäkyväksi. Toinen vaihtoehto on DUO:n liima vaaleanpunaisella tekstillä. Se on mustaa ja pysyy siis kuivuessaan mustana. Hintaa näillä on n. 20€/tuubi. Kestää sitten ikuisuuden käytössä :)

Oikein ihanaa pääsiäistä kaikille, viikonloppuna tulee vielä postaus, joten pysykää kuulolla! :) 

Eija

Kommentit

Suositut tekstit