Miten saada vihreät silmät loistamaan?


  

Ja sitten tutorialin kimppuun :) 

Monesti asiakkaat kysyvät omien silmiensä väriin sointuvista luomivärisävyistä. Suosittelen kuitenkin rohkeasti kokeilemaan ns. vastavärejä, koska ne saavat omat sävyt korostumaan. Syystä että omaan vihreät silmät, esittelen teille yhden meikin, jolla saa helposti vihreät silmät korostumaan.

Jos koette, että olisi jatkossa kiva nähdä myös sinisten ja ruskeiden silmien korostus, ilmoittakaa siitä kommenttiboxiin.

Tästä suoraan kopioiden, löydät vastavärisi!  (väriympyrä, Google kuvahaku)

Vihreitä silmiä korostaa liilat, fuksia, oranssi, kanerva jne.
Sinisiä silmiä korostetaan oranssilla, ruskealla, keltaisella jne.
Ruskeat silmät loistavat kun laitat turkoosia tai tummansinistä.


 1. Pohjusta luomi silmämeikin pohjustajalla ja puuteroi luomi kevyesti.

2. Levitä liikkuvalle luomelle (alue merkitty valkoisella) vaaleaa, helmiäisluomiväriä. Häivytä väri kulmakarvaan asti. Huomaa sivellin! Mitä isompi alue työstettävänä, sitä isompi sivellin.

3. Levitä samalla siveltimellä liikkuvalle luomelle vaaleaa, pinkkiä luomiväriä. Häivytä kevyesti ylöspäin, mutta ei yli luomivaon!

4. Levitä tummaa luomiväriä luomivakoon ja ulkonurkkaan. Tätä kutsutaan ns. banaanivarjostukseksi, koska väri tulee kaarevaan muotoon luomivakoon. Huomaa sivellin! Pieni alue, pieni sivellin! Tee ulkonurkaan ns. " V-muoto sivuttain" <


5. Häivytä tumma sävy ulos ja ulospäin. Tämä on vaikein kohta silmämeikissä, vaatii harjoitusta. Huomaa sivellin! Häivytyksiin pullea, iso sivellin, joka on pehmeä. Väriä ns. pyyhitään kevyesti, muoto saa ja pitää jäädä näkyviin, mutta kovat rajat pehmennetään.

6. Rajaa silmä liilalla kajalkynällä.

7. Pehmennä raja viistosiveltimellä, jotta rajasta ei jää liian tumma ja jyrkkä.

8. Rajaa luomi myös sisäpuolelta ns. vesirajalta.
9. Taivuta ripset.

10. Lisää kaksi kerrosta ripsiväriä.

Ja VALMIS!

Jätä muu meikki kevyeksi. Itse lisäsin vain aurinkopuuteria.
Tässä vielä muutama meikkiin käytetty tuote.
Tuo Misellinvesi on ihanteellinen, kun pyyhit silmien alle varisseet luomivärit pois ennen meikkivoidetta! Suosittelen :) Merkki on Garnier, hinta n. 8€

Ja alhaalla lemppari kajalini, Urban Decay 24/7, vedenkestävä, liila rajauskynä. Harmikseni näitä ei saa Suomesta, itse tilasin Jenkeistä 10 eri väriä näitä ihanuuksia! Kesto ja pigmentti huippuluokkaa!Kysyttävää? Jatketaan taas tästä :)

Eija

Kommentit

  1. Hey there! I've been following your blog for a while now and finally got the bravery to go ahead and
    give you a shout out from Houston Tx! Just wanted to
    say keep up the great work!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit