Takaisin pohjalle :)

Moikka!
Nyt otetaan hieman takapakkia ja käydään läpi kuvassa olevat kaverit.


Käytän aina, siis päivittäin kun minulla on meikkiä, silmämeikinpohjustajaa. Näitä on sitten vuosien aikana tullut vastaan hyviä, huonoja, kestosuosikkeja jne. 


Miksi niitä käytetään?

1) Saat silmämeikkiin kestoa. Pohjustaja ehkäisee luomen rasvoittumista, joten meikki pysyy pitkään kauniina ilman, että kaikki hienosti häivytellyt luomivärit makaavat päivän päätteeksi luomivaossa! Tai pahimmassa tapauksessa alaluomen alla :)
2) Silmämeikinpohjustaja parantaa luomivärien sävyjä.
3) Meistä jokaisen luomet ovat enemmän tai vähemmän kirjavat, joten se tasaa luomensävyä.

Koostumus?

On vahamaisia, kermaisia, nestemäisiä, ohuita, täyteläisiä jne. Loputon suo. Helpotan hieman teidän työtä ja esittelen 4 omaa lempparia, jotka olen omassa käytössäni hyväksi havainnut.Swatsattuna vasemmalta: Urban Decay, MAC, Make Up For Ever ja NYX.


Aloitetaan. Urban Decay. Tämä kaveri laukkaa kulttimaineella meikkaajien keskuudessa. Koostumus kermainen, hieman rakeinen kun tulee tuubista ulos. Tasoittuu luomella ja pitää meikin kokopäivän siistinä. Saatavuus: ei Suomesta (TAI KERTOKAA JOS SAA!) ja hinta hipoo 17-20€, riippuen mistä tuotteen tilaa. RIITTOISA tuubi! Paras pohjustaja ikinä. Piste.
  
MAC Paint Pot -voidemainen pohjustaja. Tämä on oikeastaan ihonsävyinen luomiväri, mutta pitää meikin tiukasti kiinni luomella. Myyjä suositteli tekemään meikin suoraan tämän pohjustajan päälle ilman puuterointia, mutta itse tykkään puuteroida luomet ennen meikkiä. Vahamainen, joten tarvitset käytössä spaattelin, millä otat tuotetta purkista. Hinta n. 19€. Iso purkki, erittäin riittoisaa. Saatavuus Mac toimipisteet Turku, Helsinki ja Tampere. Yksi ISO miinus. Lasipurkki on ylellinen, mutta kolme kertaa sen jo lavuaarin tiputtaneena olen ollut varma, että pian se särkyy...

Make Up For Ever. Tämä pakkaustyyli ei houkuta yhtään. Kyllä, minussa asuu esteetikko, myös meikkien pakkaukset vaikuttavat ostoon. Testiin tämän kuitenkin kaappasin, maineensa takia ja ei muuta kun arvosteluun! Putkilon sisällä on annostelu aplikaattori, tulee mieleen huulikiilto pakkaukset. Tätä purkkia ei tule koskaan saamaan täysin tyhjäksi, siitä miinus. Silti, meikki pysyy siistinä rasvoittuvalla luomella koko päivän :) Levittävyys luomelle hyvä, suosittelen päälle vielä puuterointia. Hinta: riippuu mistä tilaa, mutta esim. Sephorassa hinta n. 22€. Riittänyt omassa käytössäni yli vuoden.  

NYX Cosmetics eyeshadow base -valkoinen. Lopuksi hieman erityyppinen pohjustus. Tämä valkoinen pohjustaja ei ole välttämättä aloittelevan meikkaajan unelma, mutta jos kanttia löytyy, niin osta testiin! Tällä valkoisella pohjustajalla värit sointuvat kauniisti ja pysyvyys on hyvä! Tähän tarvitaan myös spaatteli, sillä tuote on vahamaista. Muista häivytellä rajat huolellisesti, ettei näytä sirkusmeikiltä! Hinta 12,90€ ja mistä sitä sitten saa: www.pretty.fi

Miltäs kuulostaa? Lähteekö joku tilaukseen? :)

Ps. Helmikuun LivBox saapui tänään postissa! Esittely tulossa pikimiten kuvien kera ;)

Eija
 

Kommentit

Suositut tekstit