Eija testaa: Geelilakkaus kynsiin ilman UV-uunia

Isadora Gel Nail Laquer kynsilakka (6ml, hinta n. 9,50€)


Värillinen Gel Nail Lacquer ja Gel Nail Lacque -päällyslakka reagoivat yhdessä muodostaen kestävän ja kiiltävän lakkakerroksen päivänvalossa ja keinovalossa, ilman UV-lamppua. Lopputuloksena viikon upea kiilto ja kesto. Hypo-allergeeninen koostumus. Levitä kynsille kaksi kerrosta värillistä lakkaa. Anna kuivua 3 minuuttia ja levitä päälle yksi kerros Gel Nail Lacquer Top Coat -päällyslakkaa (musta lakkapurkki). Tavallista aluslakkaa voidaan käyttää tummien värien alla välttämään kynnen värjäytyminen. Lakan poistaminen onnistuu normaalilla kynsilakanpoistoaineella. Sävyvaihtoehtoja on 17! :) Itselläni on näistä 3 ja ostin vielä testiin peel off -alulakan glitterisävyille.

Testissä oli sävy 241 (kuvassa). Levitin ilman aluslakkaa 2 kerrosta värilakkaa ja lopuksi vielä kiinnityslakan. Lakka kuivui mielestäni nopeasti ja väristä jäi tasainen kynnelle. UPEA kiilto!

Plussaa tästä leveästä siveltimestä! Väristä tulee todella tasainen tämän tyyppisen siveltimen ansiosta.

  
Lakkaus pysyi omilla kynsilläni hyvänä 3 päivää ja sitten alkoi hieman rakoilla päistä. Lakan luvataan pysyvän viikon. Noh, ehdin kyllä jo viikossa kyllästymään samaan sävyyn, joten omaa menoa se ei haitannut! Ja tuo sävy...IHANA! 

Löytyykö lukijoilta kaapeista kyseisiä lakkoja?

EijaKommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit