LivBox huhtikuu 2015!

NYT katse tekstistä pois, jos olet LivBox tilaaja, etkä vielä ole avannut tämän kuun pakettia! ;)


Huhtikuun LivBox vaikutti esittelyn perusteella hyvältä. Pinkkiä paperia ja "Silkkisen sileänä kesää kohti" -mainoslause toi heti mieleen, että laatikossa on varmasti jotain sheivaamiseen liittyvää ;)


Lähdetääs katsomaan, mitä boxi tässä kuussa sisälsi...


Ensivaikutelma oli...plaah. Ehkä siksi, että 7 tuotteesta 4 oli jo käytössä. MUTTA; armoa! Pakettihan on JUST TÄYDELLINEN, millä voi valmistautua juhliin!

Aloitetaan vasemmalta: Lumene LAB, uutuus, Silottava kosteusvoide (normaali/sekaiho). Lupaa välitönta ja pitkäkestoista kosteutusta kasvojen ja kaulan iholle. Saatavana vain apteekeista. (Ovh 18,90€/40ml) Tämä oli täysikokoinen voide. 

Essie, Sugar Daddy -kynsilakka. Kiitos! Tämä on ollut ostoslistallani jo pitkään! Boxissa oli 5ml pieni kynsilakka. (Ovh 13,90€/13,5ml)

Kynsilakan yläpuolella on Dove uutuus, Talc soft Roll-on antiperspirantti. Kiva tuoksu!           (Ovh 2,50€/50ml) Täysikokoinen.

Keskellä pyöreä rasia, Iberon tarjoama yllätyslahja. 8 kpl meikkisieniä kotelossa. Noh joo. Taisin just viime postauksessa mainita, etten käytä meikkisieniä enää. Tiedän kuka käyttää...äiti. Jep, nää lähtee mammalle :)

2 pientä näytettä RFSU:lta. Easy Shaving - Intim Shaving gel. Läpikuultava ja vaahtoamaton geeli tarkkaan karvanpoistoon. Ihoa pehmittävä geeli. (Ovh 5,60€/200ml)

Toinen on Nice n'Cool - Intim After Shave. Geeli karvojenpoiston jälkeen. Sisältää yrttejä ja alkoholia, joka viilentää ja imeytyy nopeasti. Ehkäisee punaisten pilkkujen muodostumista.         (Ovh 5,90€/50ml)

Lisäksi irtopakkaukseen pakattu Sheivausterä, joka on ergonomisesti muotoiltu ja suunniteltu erityisesti intiimialueiden karvanpoistoon.

Nooh, mitäs fiiliksiä paketti jätti? :)

Eija

Kommentit

Suositut tekstit