Miten saada luomiväreistä kirkkaampia?

Nyt tulee tämmöinen vink vink -osio ;)
Eräs lukija pyysi postausta luomiväreistä; mitkä ovat mielestäni hyviä ja mitkä huonoja. Vaikea aihe. Ja pitkä aihe. Syystä että, en käytä yksinään mitään tiettyjä merkkejä, koska en koe sen olevan blogin kannalta mielenkiintoista. Pyrin esittelemään niin selektiivistä kuin markettikosmetiikkaakin. 

Oikaisen tässä aiheessa hiukan ja esittelen teille tavan, jolla saatte enemmän irti luomiväreistä ja niiden pigmenteistä. Ihan alkuksi tarvitset luomivärin pohjustajan eli primerin. Se pitää luomet siisteinä, tasaa luomen sävyn ja kiinnittää meikin. Pohjustajista olen tehnyt jo aikaisemmin yhden esittelyn, joten linkkaan sen tähän alle. Sieltä voit kurkkia minun suosikit pohjustajista :)

Takaisin pohjalle :)

Tämän pohjustajan jälkeen lisään vielä valkoista kynää pohjalle, häivytän kevyesti ja puuteroin. Sitten luomivärit päälle :)

Tämä pehmeä, valkoinen kynä on NYX -merkkisen meikkisarjan meikkikynä. Tällä saat myös upean rajauksen silmiin! Nro 604, sävy Milk. Hintaa kynällä n. 9,90€ ja omani tilasin Pretty.fi -sivuilta. Näitä kyniä löytyy myös useissa muissa sävyissä, mutta itse ostin ainoastaan tämän valkoisen, koska se tekee luomille hyvän vaalean pohjan ennen luomivärin levitystä.


Tässä vielä kuvaa, kun swatsasin kynää kämmenselkään.

Itse levitän tätä koko luomelle ja häivyttelen huolellisesti.

Tykkään tästä kynästä todella paljon!
Suosittelen!
Eija

Kommentit

Suositut tekstit