Purkkahuulet!
Esitellään nyt vielä yksi tän kevään meikki-ihanuus! 
PURKKAHUULET! :)
Mitä vaaleanpunaisempi, sen parempi.

Uusimmassa Trendi -lehdessä oli sivun mittainen esittely vaaleanpunaisista huulista (yläpuolella olevat kuvat ovat lehdestä). Herkulliset pinkin sävyt tuo meikkiin raikkautta. Itse ostin testiin ELF- merkin pinkin huulikiillon, jonka sävy oli mielestäni tähän kevääseen uskollinen. 


Hintaa tällä huulikiillolla on n. 7€. Googlettamalla löydät ELF:in jälleenmyyjät. Itse tilasin omani suoraan maahantuojalta, Carpelan Cosmetics:ltä. Ympäri Suomea mm. Apteekit myyvät kyseistä meikkisarjaa. 


Kyseessä on ns. huulilakka, joka kuivuttuaan takertuu huuliin :) Kun väri on kuivunut, voit lisätä toisesta päästä värittömän kiillon päälle. Molemmissa päissä on aplikaattorit, joiden avulla värin levittäminen onnistuu tasaisesti. 

Ainoa miinus on huulikiillon pysyvyys. Vaikka huulilakka jämähtää huulille kuivuttuaan, se kului kuitenkin ensimmäisen kahvitauon aikana pois. 

Mielestäni ELF -sarja on omiaan nuorisolle, jotka alottelevat meikkausta. Sarjasta löytyy paljon sävyjä ja hinta ei päätä huimaa! Esim. luomiväripaletit ja ripsivärit liikkuvat 3-8€ hinnoissa. 

Kuvassa oleva huulikiilto on sävyltään "Birthday Suit".


Eija

Kommentit

Suositut tekstit