Isadoran uutuudet!

Kävin taannoin tarkastamassa meikkivalikoimien uutuudet :) Sain vihiä, että Isadoralta tulee myyntiin koostumuksiltaan uusitut luomivärikvartetit. Isadora on ruotsalainen kosmetiikkamerkki, jota löytyy marketeista ja tavaratalojen kemppariosastoilta. Hintataso on ns. keskitasoa esimerkiksi luomivärit (joissa siis 4 erisävyä samassa rasiassa) maksaa n. 17€.

Tykkään Isadoran luomiväreistä ja varsinkin nyt näistä uusituista sävyistä ja niiden koostumuksesta. Koostumus on muuttunut pehmeämmäksi, jopa kermaiseksi. Pigmentti on mielestäni voimakkaampi kuin entisissä paleteissa. Moni lukija onkin kysellyt minulta vinkkejä hyviin luomiväreihin ja nämä Isadoran uutuudet yltävät niihin.

Mukaan lähti (noin 30 minuutin arpomisen jälkeen) kuvissa oleva Pink Dream -väripaletti.
NYT TE, ketkä olette toivoneet ruskeaa, nudepalettia, mattaisilla väreillä, niin menkää ja bongatkaa kyseinen Isadoran nelikko kaupasta! Se jäi vielä kaivelemaan, mutta vahtoehtoja oli 8 palettia ja tuntui alkuun tylsältä ostaa ruskea sävy paletti. Luulen, että niillä ruskean sävyillä voisi myös työstää kulmat? Ääh...se paletti täytyy vielä kotiuttaa... :)


Tässä vielä swatsit kädelle tehtynä. Värit ovat loistavat, enkä laittanut näihin swatseihin alle edes pohjustajaa. Ihanat kesäiset sävyt! Edellisen postauksen meikin tein tällä paletilla.

Mitäs tykkäätte? Löytyykö teiltä Isadoran luomivärejä meikkipussista?

Eija

Kommentit

Suositut tekstit