Prinsessaleikkejä

Ehkä ajatus vaelsi johonkin lämpimään maahan, kun lähdin tekemään violetin ja hopean silmämeikin yhdistelmää. Nopeasti purkit vaihtuivat toiseen, meikki syveni, leveni ja tummeni, mutta...
väliäkös sillä!

 Lopputulos puhukoot puolestaan :)

Hauskaahan se vaan on, välillä leikkiä prinsessaa ja kokeilla erilaisia väriyhdistelmiä :) Näissä sävyissä vihreät silmät saavat uuden ulottuvuuden. Huomaa ulkonurkassa Ardell -irtoripset, nro 305. Ihanat uutuudet, joita olen käyttänyt myös arkikäytössä. Ardell -irtoripsiä myy mm. Punanaamio. Heiltä onnistuu myös netin kautta tilaus ja toimitus on ollut super nopeaa!


Mitäs piditte? Lämmittikö meikki kenenkään lukijan mieltä? :)

Eija

Kommentit

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Otetaas uudestaan... Huikea on tuo meikki! Ja värit vois sopia omillekin silmille :-) Mitä hopeaa luomiväriä sulla on käytössä? Ja mitä liimaa suosittelet irtoripsialoittelijalle?

  VastaaPoista
 3. Moikka Maija!
  Irtoripsiliima kysymykseen on helppo vastata: DUO. Duon ripsiliimaa myydään valkoisena (muuttuu kuivuessaan läpinäkyväksi) tai mustana. Olen käyttänyt saman merkkistä liimaa jo vuosia. Kuivuu tarpeeksi nopeasti, pysyy korjailematta ja hinta liikkuu 15-20€. Jos on TODELLA herkät silmät ja lateksia-allergia (DUO ei sovellu lateksi-allergiselle), niin sitten suosittelen kokeilemaan Ardell brush on -liimaa. Molempia myy mm. Punanaamio (verkkokauppa).
  Hyvä pigmenttistä hopeaa on sitten vuosia etsitty. Ja se löytyi :) Toivottavasti kyseistä sävyä löytyy vielä, omani olen ostanut yli vuosi sitten Myllyn Inglot -meikkiliikkeestä. Luomivärin numero on 151, hopea, ja se on neliönmuotoinen. Huippu pigmentti!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit