Kerran kuukaudessa; LivBox!

Hellou lukijat!

Hihkaisin ystävälleni, että tiistaina postilaatikosta sujahti helmikuun LivBox! 
-"Anteeks, MIKÄ?" oli vastaus.
Noh,sehän on sellainen pieni laatikko, joka sisältää muutaman kosmetiikkatuotteen. Ja tässä suora lainaus heidän nettisivuiltaan:


Sisältää 4-6 kosmetiikkatuotetta (osa näytekokoisia).
Vain 15,90 €/kk, ilmainen toimitus.
Boxi saapuu kerran kuukaudessa.

Hinta kestotilaajalle on 15,90€/kuukausi. Ainoa miinus minun mielestäni on se, että jos boxin tilaa kestona kotiin, se voi ainoastaan maksaa luottokortilla, josta siis maksu veloitetaan joka kuukausi automaattisesti. Määräaikaisesti tilattuna maksun voi hoitaa myös verkkopankin kautta. Noh, mitä mä nyt tästä jaarittelen, ainoastaan suosittelen poikkeemaan heidän nettisivuillaan ja lukemaan tästä ihanuudesta lisää: www.livbox.fi
 
Tältä helmikuun boxi näytti:

Käydäänpäs tuote-esittelyiden ja arvostelujen kimppuun :)


Ystävänpäiväboxi sisälsi yhden uutuusmeikkivoiteen, Lumenen Nude Perfection kevytmeikkivoiteen, 30ml. Tämä painii samassa sarjassa niiden muiden "kevyiden meikkivoiteiden" kategoriassa, joita tämä kevät on tuonut tukuttain kauppoihin. Kyseistä meikkivoidetta suositellaan  normaalille/sekaiholle tai aikuiselle iholle. Testasin yhden työpäivän tätä käytössä. Ei tarvinnut korjailua, mutta tuotteen levittyvyys ei ollut paras mahdollinen. Mielestäni jopa keskiverto peittävyys tuotteella, kun taas mainostekstin perusteella odotin hyvin kevyttä ja luonnollista peittävyyttä. Kosteuttava. Mhh...kiva, mutta tämän lahjoitan äidin meikkipussiin :) Sävyvaihtoehtoja on 4. Kuvan sävy oli itselleni hieman liian tumma. ovh, 19,90€ 

Paese -sarjan Kashmir monoluomiväri. Esittelyteksti lupaa runsaasti väripigmenttiä sisältävän luomivärin, jossa erikoisuutena triplapigmentti, joka takaa loistavan pysyvyyden. MIKÄ? Triplapigmentti? Noh, en huomannut mitään. En edes erikoisen hyvää pigmenttiä. Pahoittelut. No, koska en ole kuitenkaan "kerrasta poikki" -tyyppiä, täytyy tilata testiin joku muu meikkituote sarjalta ja annetaan vielä mahdollisuus :)


Eucerin In-Shower bodylotion oli ihana yllättäjä! Olen viime kesänä käyttänyt ahkerasti näitä superkosteuttajia, jotka levitetään suihkussa kostealle iholle ja huuhdellaan pois. Ennen olen käyttänyt Nivean suihkuvoiteita, mutta tämä meni testissä heti ykköseksi! Ihana, kermainen koostumus, mutta  voide ei tunnu iholla liian täyteläiseltä pesun jälkeen. Levittyy hyvin. Nivean kosteuttavat suihkuvoiteet ovat koostumukseltaan täyteläisempiä, mutta tämä ei jättänyt iholle niin voimakasta  voidemaistakalvoa kuin Nivea. Tykkään ja ostan jatkossa :) Tämä on laiskan vartalorasvaajan unelma!


Lisäksi paketista löytyi kaunis Iberon koru.


Garnier:in hiuslatvoille vahvistava seerumi.
No kaikki mikä liittyy hiuksiin ja kaikki missä on sana "vahvistava" on pelottavaa :) Syystä että, omaan suhteellisen paksut, luonnonkiharat hiukset, joten en kaipaa niihin yhtään enempää tuuheutta. Seerumin tuoksu on kylläkin taivaallinen! Sopivan kesäinen, makea tuoksu. Ystävä lupasi ottaa tuotteen testiin, joten tämän lahjoitan eteenpäin :)


Ja vielä paketista löytyi Nivean 3in1 Micellar Water -puhdistusvesi. Itselläni on ollut käytössä kilpailevan valmistajan puhdistusvesi, joten oli kiva saada testiin tämä Nivean tuote. Kyseinen puhdistusneste puhdistaa, poistaa meikin kasvoilta ja silmistä sekä kosteuttaa. Koostumuksen misellit imevät rasvan ja meikin iholta magneetin tavoin, joten vedellä huuhteleminen ei ole tarpeellista. Sopii myös herkälle iholle. Kokeilkaa! Itse tykkään aamuisin pyyhkiä kasvot tällä vedellä :)
 
Huh, tulipas pitkä postaus! Onnea, jos jaksoit loppuun asti lukea ;)
 
Hep, se on perjantai huomenna! 
 
Eija


Kommentit

Suositut tekstit