TOP tuotteet!

HOLA!

Taas puolivahingossa viikon väli postauksissa...pahoittelut! 
Tuli oltua perheen kanssa minilomalla kotikonnuillani Valkeakoskella ja siitähän on vain kivenheitto Tervakosken Puuhamaahan. Reissu oli erittäin onnistunut ja mikä parasta, saatiin hetki hengähtää, kun elämme tällä hetkellä keskellä keittiöremonttia.

Olen aina ollut hiukan "laiska" lomalle lähtijä, tykkään työstäni, viihdyn kotona, mutta tämä kesä on ollut välillä aika rankka, joten kyllähän se tekee hyvää vaihtaa hiukan maisemaa. Kuitenkin, itselleni riittää pieni irtiotto siis ihan muutama päivä. En ole koskaan tykännyt olla pitkiä aikoja poissa kotoa. Kotirotta, niinkuin eräs ystäväni mulle aina jaksaa nauraa :)

Kaappeja siivotessa sain ajatuksen, että teen postauksen muutamista lempparituotteistani tällä hetkellä. Otin ne tuotteet heti kaapista ulos, jotka ovat eniten käytössäni. Ja mitä niitä nyt karsimaan, esittelen ne kaikki, jotka ensimmiseksi käteeni tarttuivat.
Lisäsin mukaan myös muutaman lemppari asusteen.


No niin, lähdetään näistä liikkeelle :)

Ensinnäkin kukkapanta. Olen monien vuosien jälkeen löytänyt taas kukkapannat. Tämä ihanuus on ostettu H&M:ltä. Nopea tapa tuunata kampaus tai hieman huonona hiuspäivänä piilottaa tukkamurheet tuohon pantaan. Toimii! Hinta n. 8€.

Oriflame:n ripsivärit ovat toimineet todella hyvin omissa ripsissäni. Harvat ripsarit tekevät jo yhdellä kerroksella näyttävää JA siistiä jälkeä, joten nostan tämän ripsarin TOP3:ni. The One -linjan Smokey on erittäin intensiivinen musta ja pysyy ripsissä hyvin. Tämä tuubi vetelee jo niin viimeisiään, että uutta saan laittaa ihan just tilaukseen :) Hinta n. 16€ (Oriflame)

Sitten Se Kat Von D:n legendaarinen tattoo liner sävyssä Trooper. Taisin jossain postauksessa mainita, että tilaan pian näitä lisää. Ja niin tilasinkin, samassa kun ystäväni lähti Gdanskiin ja lupasi poiketa siellä Sephorassa. Pyysin ostamaan tätä rajausväriä kolmessa eri sävyssä samassa lauseessa tajuten, että eihän Gdanskissa myydä Kat Von D:n meikkejä! Täytynee siis tilata netistä tai poiketa jossain vaiheessa vielä Tukholmassa. 
NYT jos luit tämän JA olet lähdössä pyhiinvaellusmatkalle Sephoraan JA haluat tuoda mulle tuliaisia (jotka siis tottakai maksan) niin ilmoittaudu! :) Kiitos!
Tämä rajausväri on huopakynä, jossa on erittäin terävä kärki. Ja väri tulee todella tasaisesti, eikä siis pätkimällä niinkuin joissain tämän tyyppisissä huopakynissä on tapana.
Hinta n. 24€.

Irtoripset. Kesän ehdoton herkku. Helppo ja nopea silmämeikki, kun lisäät vain ripsivärin jälkeen nämä Ardell 318 irtoripset silmiin. Nämä irtoripset korostavat kauniisti silmän ulkonurkkaa, jolloin saat ns. silmiä avaavan vaikutelman. Tilaan aina ison satsin ripsiä kerrallaan ja viime tilauksessa oli 10 paria näitä ihanuuksia mukana.
Hinta n. 7,90€ (Punanaamio) 


Koruista. Työssäni en käytä koskaan mitään koruja. 
Saan koruja aika usein, mieheni on hyvin harjaantunut ostamaan kauniita koruja minulle lahjaksi. Lucky Me! 
Kuvassa siis vihkisormukseni, joita olen tänä kesänä pystynyt käyttämään usein. Kihlasormuksessani on aika iso timantti (kaunis, mutta epäkäytännöllinen), jolla aina onnistun tökkäsemään itselleni tai lapsilleni jonkun sortin raapaleen :) Pakko se oli silloin saada, mutta nyt huomaan sormuksen epäkäytännöllisyyden. Haaaveilin pitkään tatuoinnista, jossa olisi vain 120610 eli hääpäivä (ilman pisteitä) ja nyt syyskuulle sain varattua tatuointiajan. Noh, silloin tehdään kaksi tatuointia kerralla, mutta niistä sitten joskus myöhemmin :)
Toinen koru mitä käytän usein on tuo ajaton ja kaunis Michael Kors:in rannekoru.
Sain sen muistoksi mieheltäni keväällä tehdystä Tukholman reissusta. Siis olin mukana tuolla reissulla :) Ei ollut vain miehinen "virkistysmatka" Tukholmaan.
 Vaikka noilta miesten reissuilta tosin tulee parhaat tuliaiset! :)


Koruista hyppy pohjameikkiin. Joskin olen ollut tänä kesänä hyvin paljon ilman meikkiä!
Mutta jos olen meikkiä laittanut, niin tämä kombo on ollut omalla ihollani aika ehdoton.
NYX:in CC-voide kauttaaltaan kasvoille ja lopuksi t-alueelle Urban Decay Naked Skin Consealer -peiteaine. Tuo peiteaine vetelee myös viimeisiään, joten uuden putilon aattelin tilata pikapikaa Sokoksen nettikaupasta. Tulis nyt äkkiä Turkuun Sokokselle tuo Urban Decay! Ei tarttis aina tilata netistä...
NYX CC-voide, Sokos, hinta n. 16€.
Urban Decay, Sokos, hinta n. 25€.


JOO! Hiustenhoitoa! Kyllä mä sitäkin välillä harrastan, joten kaikki kampaaja ystäväni voitte huokaista helpotuksesta :)
RICH:in hiusseerumi ja JO toinen pullo menossa. Käytän tätä kuiviin hiuksiin ja pituuksiin pelkästään, tottakai. Siloittaa ja kiillottaa hiustenpinnat kauniiksi.
Toinen tummantukan tyvikasvun pelastaja on Biozell:in Color Mask sävyttävä tyvispray sävyssä "light brown". Sävyttää, tuuheuttaa ja raikastaa hiuspohjan. Kätevä ja halpa, hinta liikkuu n. 5-7€ välissä, riippuen ostopaikasta.


Naamio ja kuorinta. Ja nyt jos tätä blogia lukee seniori-ikäiset naiset ja miehet, niin huomioikaa tämä Lumenen Sensitive Touch -naamio. Tuote soveltuu siis kaikenikäisille, mutta suosittelen tätä ikääntyneelle iholle jopa 2 kertaa viikossa käytettäväksi. Naamio silottaa kosteuttavan vaikutuksensa ansiosta pieniä, hienoja juonteita iholta. Kosteudenpuute iholla vaikuttaa todella paljon juonteiden ilmestymiseen. Kosteuspitoisuus laskee ikääntymisen myötä iholla (fysiologinen vaikutus) ja tämä naamio auttaa myös jos ihosi punoittaa voimakkaasti. 
Levitä puhtaalle kasvojen iholle ja kaulalle, anna vaikuttaa 20 minuuttia ja huuhtele. Voit myös jättää tuotteen vaikuttamaan yöksi.
Hinta n. 17,90€ (HUOM! kuvassa vanha tuubi, tuotteen ulkonäkö on muuttunut!)

Kuorinta. En ole moneen vuoteen kuorinut rakeellisilla kuorintatuotteilla ihoani. Poislukien vartaloniho. Olen siirtynyt käyttämään entsymaattisiakuorintoja, jotka ovat siis täysin rakeettomia. Levitetään kasvoille, annetaan vaikuttaa ja huuhtelun yhteydessä kevyesti hierotaan tuote pois. Jos ihosi on herkkä ja kuiva, niin muista vaihtaa kuorinnat hellävaraisiin entsyymikuorintoihin!
Kuvassa tämän hetken ykkönen, Emma S. 
Tuote on voidemainen ja vaikutusaika on minuutti. JUU JUU! Minuutti. Älkää enää sanoko ettei oo aikaa kuoria ihoa :) Ja kuorinnan jälkeen iho on sileä sekä kirkas.
 Käytän kerran viikossa tätä tuotetta.
Ja tämä on muuten saatu mieheltä lahjaksi "virkistymatkaltaan" laivalta :)
Hinta oli huhujen mukaan n. 25€.

Tässä muutama tuote, seuraa vielä jatko-osa että jaksatte lukea mun kaikki selostukset yhdellä kerralla ;)

Löytyikö mitään samoja tuotteita?

Eija 

Kommentit

Suositut tekstit