Boho ja arvonnan voittaja!

Hellou! 

Ja hyvää alkanutta viikkoa kaikille :)

Perjantai aamuna saapui yllätykseksi kaksi laatikkoa kosmetiikkaa, joista toinen laatikko on tutkittu, luettu ja testattu läpikotaisin. 
Vastaan nyt tämän viikon ajan monien rukouksiin. Ei, luvassa ei ole lottovoittoja, ei isompaa autoa, vaan...
Tättärää! Tällä viikolla pelkkää luonnonkosmetiikkaa meikkien saralta ja luomu ihonhoitotuotteita!
Tämä viikko on: 

BOHO -viikko!

Testattavia tuotteita tuli Boholta sen verran paljon ja ne olivat niin kiinnostavia, että jaoittelin tuotteet sopiviin kategorioihin ja tein niistä omat postaukset. 


Aloitettaan esittely, mikä ja kuka on BOHO?

Kyseessä on ranskalainen tuotebrändi, jonka ideologia on rohkeasti tätä päivää. 
Luonnonmukainen ajattelu ja trendikäs. Herkulliset värit ja houkuttelevat pakkaukset.
 Edullinen hinta, joten saatavuus mahdollistettu monille kohderyhmille. 
EETTISYYS ja EKOLOGISUUS.
Boho Green Revolution on siis luonnonmukainen värikosmetiikkasarja, joka tarjoaa meikkien lisäksi siveltimet, kynsilakat ja tuoksut.
Tästä linkistä pääset Boho:n nettisivuille ja voit tarkemmin tutustua yrityksen ideologiaan.

Sarjan maahantuoja on 4Dream Ky, joka tuo myös maahan Beauty Garden ihonhoitotuotteita.
 Niistä tulossa siis myös lisää tällä viikolla :)

Pidemmittä puheitta; esittelyyn:

Käytän itse todella vähän (ehkä jopa liian vähän) luonnonkosmetiikkaa. Suurin syy on se, että olen liian usein törmännyt sarjoihin, joiden värikosmetiikassa ei ole juuri lainkaan pigmenttejä tai pahimmillaan olen saanut jonkunlaisen reaktion kyseisistä tuotteista.
MUTTA. Jos kymmenen vuotta sitten joutui perumaan puheensa ja myöntää olleensa väärässä, se oli ihan hirveetä ja vaikeaa. Mutta nykyään on enemmänkin ilo sanoa, että perun puheeni ja olen erittäin positivisesti yllättynyt luonnonkosmetiikasta meikkien saralla!


Aloitetaan herkuttelu tällä upealla Gypsy -luomiväripaletilla. Katsokaa nyt sitä! Ihana!
 Saarnipuusta valmistettu upea rasia sisältää 8 luomiväriä. 


Rasian saa kokonaan auki, välissä on pienet magneetit, joiden avulla kerrokset pysyvät toisissaan kiinni. Rasia on yllättävän ergonominen kädessä kun meikkaa, vaikka aluksi mietin paletin hieman suurta ja pyöreää kokoa epäkäytännölliseksi.


Näiden tummien sävyjen pigmentti yllätti positiivisesti. Luomivärit ovat kermaisen pehmeitä ja hyvin levittyviä. Takana näkyvät vaaleat sävyt ovat mattapintaisia. Käytin ruskeaa sävyä rajauksen tekemiseen, johon se soveltui todella hyvin.


Tässä sävyt vielä swatsattuina. Ja huom! laitoin vain kerran väriä iholle, eikä alla ole lainkaan pohjustajaa.


Tämä pakkaus on niin luonnonkosmetiikkaa kuin vaan voi olla :) 
Harmikseni täytyy todeta, että omille herkille silmilleni tämä ripsiväri ei käynyt. 
Harmittaa todella paljon, koska tykkäsin tämän ripsivärin harjasta. Harja on jämäkkä ja pitkä. Massaa tulee optimaalisesti kerralla levitettynä. Musta sävy on intensiivinen ja yksi kerros ripsiväriä riitti takaamaan luonnollisen lopputuloksen. MUTTA levityksen jälkeen toinen silmäni alkoi heti vuotamaan. Tämä ei tietenkään tarkoita, että nyt se ripsiväri ei sovellu kenellekkään, vaan muistutan, että minulla on todella herkät silmät. Pesen esim. raskaan kuvausmeikin heti pois silmistäni, muuten aamulla näytän enemmän tai vähemmän huonosti nukkuneelta, pahimmillaan krapulaiselta.


Mutta sitten tulee nämä porukan todelliset helmet.
Kynsilakka sävyssä "Sari" ja huulipuna sävyssä 106 Tulipe.

Kynsilakka sävyjä on valikoimissa n. 40. 
Näissä vegaanisissa kynsilakoissa on ekologinen koostumus ja ne ovat 7FREE tai 8FREE -lakkoja. Tämä tarkoittaa sitä, että näistä kynsilakoista on poistettu kaikki eniten allergisoivat ainesosat. Kynsilakkaan on aina merkitty onko se 7FREE vai 8FREE lakka.

Kynsilakan uniikki puukorkki on kaunis. Ainoa miinus tulee pienestä siveltimestä. Noh, tämänkin, niinkuin kaikki muu, on täysin makuasia, mutta olen tykästynyt lakkauksissa leveään siveltimeen.
Lakka istuu kynnelle kauniisti ja siitä jää tasainen jälki jo yhdellä kerroksella. Laitoin 2 kerrosta lakkaa enkä lisännyt lainkaan päälilakkaa. Lakkaus kesti hyvänä 3 päivää, mikä riittää allekirjoittaneelle. Sitten tapahtuu jo väriin kyllästyminen :)


Tämä huulipuna jää arkikäyttööni. Mattapinta ja kiva tuoksu. Hyvä pigmentti. Pysyi huulilla hyvin. 
Ainoa miinus tulee huulipunan kuivuudesta. Tottakai on normaalia, että mattapuna on hieman kuiva. Kun puna oli hetken ollut huulilla, se alkoi tuntua todella kuivalta. Ei muuta kun hieman kiiltoa päälle! Sillä siitä selvisi :)

Hinnat vaihtelevat jälleenmyyjien mukaan. Otin hinnoista noin keskiarvon. 

Kynsilakka n. 7,95€
Huulipuna n. 12,50€
Ripsiväri n. 17,30€
Luomiväripaletti n. 42€

Hinnoiltaan tämä sarja ei ole lainkaan hullumpi. Yleensä luonnonkosmetiikasta saa maksaa suhteellisen paljon, mutta tässä sarjassa on hinta ja laatu kohdillaan. 

Löytyykö lukijoilta Boho:n meikkejä?
Jos ei, niin innoistuitko kokeilemaan?

Eija

Ps. KIITOS kaikille arvontaan osallistuneille!
Onni suosi "Miukkis":sta ja voittajalle ilmoitettu yv:llä.
Paketti lähtee onnelliselle voittajalle tällä viikolla :)

Hi there!
I have tested now those Boho's MakeUp.
And yes, I have to say that they have proven to be very good!
Lipstick and nail polish were definitely my favorite products from Boho.
See ya!


Kommentit

 1. Kiitos tästä postauksesta, Bohon meikkejä en ole vielä kokeillut vaikka pidempään olen jo seurannut. Nyt uskaltaudun ehkä hankkimaan, ainakin luomivärit ja huulipunaa kiinnostaa :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos tästä Boho-postauksesta! En vielä omista kyseisen merkin tuotteita, mutta tarkoituksena on ollut hankkia. Tämä juttu laittaa vauhtia hankintaan. :-)

  VastaaPoista
 3. Hei Eija, ei mullakaan vielä piykä tuttavuus Bohon kanssa ole, mutta jäin koukkuun, täydelliseen satimeen!! Luomivärit huippu hyvällä pigmentillään ja tosi upeilla sävyillään kietoi minut otteeseensa, luomiväri hullu kun olen!! Itse tykästyin myös volume&green ripsariin, sopii hyvin mulle ja kestää jopa pienet itkut. Huulipunista tykkään myös ja ostin samantien kaksi. Kynsilakkoja on kaksi nuden sävyä Rose Boudre ja blume ja päällyslakan kanssa kestävät jopa viisi päivää lohkeamatta. Olen siis todella tyytyväinen bohoon ja mielestäni ovat laadukkaampia kuin hinnakkaampi kilpasisarensa Zuii. Luonnonkosmetiikan pariin päädyin vasta muutama kuukausi sitten ja tälle tielle jäin. Odotan innolla postaustasi Beauty Gardeneista!

  VastaaPoista
 4. Moikka Luonnonkaunis!
  Siis Boho on yllättänyt mut täysin ja Beauty Garden -sarja oli mukava uutuus tuttavuus.
  Nuo kynsilakat pysyi kyllä todella hyvin kynnellä, vaikka olinkin hyvin skeptinen aluksi...
  Pohjameikeistä mineraalimeikkivoide oli kyllä todella hyvä!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit