Luomua, luomua

Aurinkoa alkavaan viikkoon!
Tänään päätän tämän luonnonkosmetiikka -viikon muutaman ihonhoitotuotteen esittelyyn.

Kuinka monelle Beauty Garden -sarja on entuudestaan tuttu?

Itselleni tämä kyseinen sarja oli täysin tuntematon, joten oli todella hienoa saada testiin uusia ihonhoitotuotteita, jotka ovat muuten täysin luomutuotteita!

Tästä linkistä voit lukea lisää kyseisestä sarjasta.Aloitetaan esittely tuotteesta, joka kiinnosti todella paljon itseäni;
Kurpitsanaamio. 
Tämä tuote on saanut Natexpo-2015 messuilla innovatiivipalkinnon, sillä Beauty Garden on ensimmäinen maailmassa, joka käyttää kurpitsaa vaikuttavana aineena ihonhoidossa.

Kyseinen naamio on kaikille ihotyypeille soveltuva kosteuttava ja heleyttävä tehonaamio.
Paksuhko tuote, joka levitetään tasaisesti kasvoille, annetaan vaikuttaa 15-20 minuuttia ja poistetaan huolellisesti huuhtelemalla iholta.

Tämä tuote testattiin miehelläni :)
Koska hänellä on niin hyvä iho ja ainoa mistä hän välillä valittaa on ihon kuivuus.
Noh, hän selvästi näytti vapaaehtoiselta istuessaan television ääressä :)
Kysyin, että voinko testata erästä uutta naamiota hänellä. Se sopii.
Kiitos. 
Ja testataan.

Tässä kuvassa huomaat parhaiten purkin lähitarkastelussa. Purkissa on ns. ulkoverhoilu puuta ja sisällä hygieeninen lasipurkki. Molemmat kierrätettäviä.

Oli muuten ensimmäinen naamio, josta mieheni sanoi heti käytön jälkeen, että tätä saa laittaa hänelle uudestaankin! Kysyin tottakai perusteluita, johon mieheni vastasi, että heti iho tuntui selvästi kimmoisalta ja pehmeältä. Kyllä. Mieheni käytti sanaa "kimmoisa" :)
Ammattikieli hienosti hallussa?

Kurpitsalla on kosteuttava vaikutus ja omaan silmääni iho näytti myös hyvin freesiltä eli selvästi oli havaittavissa ihon heleytymistä. 
Tämä naamio jää käyttöön!

Toinen puinenpurkki on porkkanavoide, jonka koostumuksen mukaan määrittelisin sen 24h voiteeksi. 
Voide on tarkoitettu kaikille ihotyypeille päivävoiteeksi ja yövoiteeksi. 
Tuoteselostuksen mukaan tämä tuote määritellään täyteläiseksi voiteeksi, mutta levittäessä voide imeytyy todella nopeasti, joten kuivaihoinen uskaltaa laittaa tämän voiteen jopa meikkivoiteen alle. 
Tuote lupaa kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa ja sisältää runsaasti vitamiineja.
Tämä voide on lisäksi hajusteeton ja väriaineeton.

Käytin tuotetta muutaman kerran iltaisin, mutta voide ei ollut mielestäni tarpeeksi kosteuttava yökäyttöön +30 -vee iholla. Ja päivällä sekaihollani se tuntui liian täyteläiseltä näin kesäaikana. Mutta niinkuin totesin, kuivaihoisella ideaali voide päiväkäyttöön.
Tämän voiteen voisin myydä nuorelle naiselle (15-25) 24h voiteeksi.

Viimeisenä kokeiluun jätin kamomilla meikinpoistoaineen.Itseasiassa LUULIN kokoajan, että kyseessä on pelkästään simämeikinpoistoaine, mutta tämä tuote olikin tarkoitettu koko kasvomeikin poistoon. Tuote suihkutetaan pumpuliin ja kasvot pyyhitään. Tuotteesta tuli heti mieleen markkinoilla olevat misellinvedet, joten mielenkiinnolla odotin meikinpoistossa saatavia tuloksia.Tässä vielä kuva, miltä tuote näytti kun suihkautin sitä pari kertaa iholle.
Suihkupullo on todella käytännöllinen, siitä plussaa, mutta heti perään miinus tästä lasipullosta. Tiedätte mun mieltymyksen näihin lasipurkkeihin :)

 Kamomillan funktio on rauhoittaa ja siloittaa ihoa luonnollisesti. Itselläni on herkästi reagoiva iho, joten oli ilo huomata, että meikkiä poistaessa ihoni ei punoittanut lainkaan. Kevyt meikki iholta lähti, mutta vahvat silmienrajaukset ja vahva pohjameikki ei lähtenyt kovin hyvin tällä tuotteella.

Jos siis päivämeikkisi on usein esim. ripsiväri ja kevyt BB-voide sekä haluat käyttää luomutuotteita meikinpoistoon, niin tämä putsari on sinun juttu!
Vaikka tuote sisältää öljyä on se kuitenkin vesipohjaan valmistettu putsari, joten iho ei jää öljyisen tuntuiseksi puhdistuksen jälkeen.

Yhteenvetona voin todeta, että olen positiivisesti yllättynyt näistä luomutuotteista!
Tuotteiden kauniit puupurkit saavat ulkonäöstään ison plussan. 
Jos luomu kiinnostaa, niin suosittelen kokeilemaan tämän sarjan tuotteita.

Jos joku lukijoista haluaa lisätietoina tuotteiden hintoja, niin pistäkää viestiä. Itselläni ei ole tuotteiden hintoja vielä, mutta laitan maahantuojalle sähköpostilla lisäkyselyä, jos hinnat kiinnostavat.


Eija

Kommentit

  1. Mielenkiintoinen sarja! Herkkänenäisenä jäin vielä miettimään, että millaiset tuoksut tuotteissa mahtaa olla?

    VastaaPoista
  2. Hyvä kun kysyit Henna! Unohdin postukseen mainita, että nämä tuotteet olivat täysin tuoksuttomia! Kamomilla tuoksui HYVIN, siis oikeasti HYVIN vähän, en olisi hajustetestissä tunnistanut kamomillaksi :) Voiteet tosiaan täysin tuoksuttomia.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit