Piristys seerumi ihollesi!

Moikka moi!

Ensinnäkin; taputan itseäni olkapäälle, annan synnintunnustuksen, anteeksi itselleni ja kerron kuuluvalla äänellä, että
MINÄ, EIJA KRISTIINA NORDLUND OTIN ENNEN JA JÄLKEEN VALOKUVAT IHOSTANI ENNEN KUIN ALOITIN KÄYTTÄMÄÄN TÄTÄ SEERUMIA!
Ettäs tiedätte, että olen erittäin ylpeä itsestäni :)
Jotain olen siis hetkellisesti oppinut.

Olen etsinyt itselleni hyvää seerumia kesän ajaksi meikin alle ja nyt voin vihdoin todeta, että löysin ihotyypilleni sopivan seerumin.

Etsinnässä oli tuote, joka kosteuttaa, poistaa kiiltoa, supistaa ihohuokosia ja mielellään vielä kirkastaa. 
Noh, kyllä tuo kirkastava vaikutus tapahtuu pelkästään jo silloin, kun iho saa kosteutta ja ihohuokoset supistuvat. 

Tuotevertailujen ja armottoman googlettamisen jälkeen eteeni tuli useaan kertaan 
V10 Plus ihonhoitotuotteet. Kyseessä on Aasialainen tuotemerkki, jota Suomeen tuo Ihola Oy.
Tästä linkistä pääset tutustumaan tarkemmin heidän tuotteisiin ja yritykseen.Näitä seerumeita on myynnissä 10 ja ideaali tilanteessa tuotetta käytetään joko aamuin ja illoin 3 tippaa kasvoille levitettynä ennen voiteen lisäämistä. 
Tai vaihtoehtoisesti voit tuotetta käyttää kuurimaisesti vähintään 10 päivän ajan.
Koska seerumeita on niin paljon, niin en esittele teille niitä kaikkia, vaan C-vitamiini seerumin, joka tällä hetkellä on itselläni ollut käytössä.

C-vitamiini Seerumi lupaa kirkastaa ihoa ja supistaa ihohuokosia. 
Tämän seerumin antiseptinen ominaisuus parantaa finnejä ja aknea, korjaa aknen synnyttämiä arpia. Tuotteella on ihoa kirkastava vaikutus. Jokainen tuote on suunniteltu hoitamaan tiettyä iho-ongelmaa, jolloin iho saa erityistä apua milloin mihinkin vallitsevaan huoleen.
Mielestäni kiinnostavin ominaisuus näissä seerumeissa on se, että voit sekoittaa tuotteita keskenään, tehdä siis omalle ihollesi sopivan coktailin tuotteista. Jos esimerkiksi koet, että haluat lisätä ihon kimmoisuutta, niin kokeile Biocell seerumia, joka on suunnattu ikääntyneelle iholle aktivoimaan kollageenisynteesiä, lisäämään ihon kimmoisuutta ja siloittamaan juonteita.

Nuorelle hyväkuntoiselle iholle suosittelen Hyaluronihappo seerumia, joka on superkosteuttava ja sopii kaikille ihotyypeille.

Itselläni on C-vitamiini seerumin lisäksi vielä A-vitamiini seerumi, joka lupaa tehostaa aineenvaihduntaa, uudistaa ihosoluja ja heleyttää ihoa. Lisäksi plussana kyseinen tuote vaalentaa tummaa silmänympärysihoa. Nooh, niin paljon kuin olen tummia silmänympärysihoja hoitanut niin laitteilla kuin mekaanisesti tuotteilla, jaksan olla nyt hiukan skeptinen. 
MUTTA tämäkin testataan vielä :) 
Palatakseni tuotteiden pakkauksiin. 
Ihanat karkkipurkit! Mikä värisuora, kun apteekissa näitä tuotteita ihastelin.
Kaunis, lasinen pipettipullo, josta on helppo annostella tuotetta joko suoraan iholle tai kämmenelle.Isoin lupaus tuotteissa on se, että tuloksia luvataan JO 10 päivässä.
Tämän vuoksi otin kuvan ihohuokosistani aamulla ennen kuin aloitin 10 päivän testijakson.
 Kuvaa ei ole lainkaan muokattu, ainoastaan suurennettu.
Tiedän, että monia voi hieman ällöttää tälläiset lähikuvat, mutta ihan mahdotonta muuten todeta ihohuokosten kokoa, jos näin läheltä ei tarkastella.Käytin C-vitamiini seerumia aamuin illoin 3 tippaa ja päälle laitoin joko suoraan meikkivoiteen tai meikittömänä päivänä päivävoiteen.
Tulos on mielestäni selvästi havaittavissa.

Yläpuolella kuva on otettu ensimmäisenä.
Alempi kuva 10 päivää seerumin käytön jälkeen.

Mielestäni ero on todella iso.
Alemmassa kuvassa iho on selvästi tasaisempi. Ihoni tuntuu pehmeältä ja sävy on tasaisempi.
Huokoset on hieman pienentyneet, mustapäät ovat vähentyneet.
Ihon kiilto on vähentynyt, mutta ei täysin loppunut. Ihoni on nyt hieman pintakuiva, mutta tykkään itse siitä enemmän kesäisin kuin todella rasvoittuneesta ihosta.
Hyvä seerumi, joka on jäänyt kokonaan käyttööni.

Nämä seerumit ovat vesipohjaisia eivätkä sisällä parabeeneja, keinotekoisia väriaineita, mineraaliöljyjä tai hajusteita. V 10 Plus -tuotteet kehitetään ja valmistetaan japanissa.
Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja.
Seerumi säilyy avattuna kuusi kuukautta.

Saatavuus mm. osasta Apteekeista
ja verkkokauppa www.v10plusshop.fi

(C-vitamiini seerumin hinta verkkokaupassa 38€/ 10ml)

Heräsikö teillä kiinnostus näihin Aasian ihmeisiin?

Eija

*Tuotteet saatu testiin blogin kautta*

Kommentit

 1. V10Plussan seerumit on ihania, mutta C on kyllä ehdottomasti oma lempparini, ihan loistava!

  VastaaPoista
 2. Kun saan edellisen loppumaan niin vois kokeilla tuota.
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa,

  VastaaPoista
 3. Menin apteekkin tutustuakseni pigmenttilaikkuja vaalentavaan seerumiin. Apteekin myyjä kehoitti ottamaan tuotteen toisesta sarjasta, koska tämä sarja on ollut myynnissä vasta niin vähän aikaa, ettei tuloksista ole vielä tietoa.
  Voitin sarjan toisen seerumin, tuote oli todella ohutta ja vesimäistä. Siksi levittyi helposti, josta tykkäsin. Mutta pakkaus voisi olla toiselainen. Kun pipetin nostaa ja laskee se osuu helposti pullon suulle ja tuottetta kerääntyy pullon suuaukon kierteisiin. Saattaapa seerumia valua pullon kylkeä pitkin.

  VastaaPoista
 4. Jonna H: No nyt kun olen käyttäny muita heidän seerumeita testimielessä, niin täytyy kyllä todeta, että tuo C-vitamiini on todella hyvä!
  Aurinkokujalla:
  Kokeile ihmeessä! Kiitos kun ilmoitit, täytyy käydä katsastamassa kilpailu :)
  Anonyymi:
  Ok, kiitos tiedosta. Olikohan kyseinen sarja heille apteekissa uusi? Suomen markkinoilla tuote on kyllä ollut jo muutaman vuoden...muistan että kaksi vuotta sitten bongasin heidät ammattimessuilta. Vesimäisyys tuotteessa johtuu täysin vesipohjasta. Hyvä pointti tuo pipetti. Tosin mielestäni se on ehdoton tuotteen annostelun takia, kun määrä joka kasvoille käytetään on noin 3 tippaa. Hyviä pointteja kuitenkin! Tässä huomaa sen, miten innovatiivisuus pakkauksissa on todella tärkeää! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit