Kesätyttö

Hola!

Jatkamme aiheella; Boho.
Nyt kun päästiin vauhtiin muutaman meikkituotteen esittelyllä, katsastetaan se varsinainen meikki, jonka näillä tuotteilla tein.


Pohjameikkinä käytin Bohon meikkipuuteria sävyssä 02 Beige Clair. Tämä meikkipuuteri nimi johtaa kyllä hieman harhaan, sillä kysessä on voidemainen meikkipohja. Levitin yhden kerroksen meikkivoidesiveltimellä ja yksi kerros riitti tekemään 3/5 peittoasteen iholle. Tässä meikkipuuterissa (häiritsee kyllä tuo nimi, tekee mieli puhua meikkivoiteesta) on aivan ihana tuoksu! Tuote ei mielestäni sovi seka/rasvoittuvalle iholle kesäisin, mutta tämä meikkipohja on kuivaihoisen pelastus! Levittyessä iholle, meikkipohja ns. sulaa kauniisti ihoon ja saa ihon hehkumaan. Pohja oli rasvoittuvalla ihollani liian raskas kesäkäytössä, mutta odotetaas kun joskus sitten marraskuussa pakkaset saapuu, niin luulen, että kaivan tämän silloin kosteuttamaan ihoa :)
Meikkipuuterin hinta n. 15,90€ (riippuen ostopaikasta)

Korostepuuterina Boho maapuuteri sävyssä 05 Terre De Corse. Tämä tuote on vegaaninen. Hinta n. 17,90€ (riippuen ostopaikasta). Kevyt maapuuteri, ei super pigmenttinen, mutta aloittelijalle erinomainen korostustuote. Sipaise t-alueelle, poskipäille ja amorinkaarelle hehkua!

Ripsissä Boho Volume&Green maskara sävyssä 01 Noir (musta).
Hinta n. 17,90€ (riippuen ostopaikasta).
Tarkempi esittely edellisessä postauksessa.


Tykkään todella paljon tästä huulipunan sävystä 106!
Lisäsin lopuksi t-alueelle mineraalimeikkipuuterin sävyssä 01 Beige Clair (15,90€).
Tätä mineraalimeikkipuuteria voit käyttää joko pelkästään meikkivoiteena tai kevyesti lisättynä irtopuuterin tavoin. Kerrostamalla saat suhteellisen peittävän, mutta ohuen lopputuloksen. Tämä tuote jäi muuten itselleni arkikäyttöön. Tykkään todella paljon tästä kevyestä koostumuksesta!

Silmissä Gypsy -luomiväripaletin sävyjä. Kermaiset ja hyvin levittyvät sävyt sopivat tähän kesäiseen lookkiin:) Mielestäni paletin sävyt sattuivat sopimaan hyvin vihreäsilmäiselle.


Tässä vielä lisäkuva kynsilakasta ja huulipunasta.
Kynsilakan ja huulipunan tarkempi esittely edellisessä postauksessa.

Hyvä kombo vai mitä tykkäätte?

Eija


Kommentit

 1. Lisää Bohoa, jee! :-D
  Kiinnostavia nuo meikkipohjan tuotteet eli hankintaan!

  Kynsilakasta: Onko Boholla joku oma poistoaine, jota suositellaan tuollaiselle 7freelle? Yhdellä toisella luonnonkosmetiikkamerkillä suositeltiin poistoon sarjan omaa poitoainetta, lakka on 5free.

  VastaaPoista
 2. Hellou! Nyt oon ihan autuaan tietämätön, että onko heillä tuon tyyppistä poistoainetta?!!
  Palaan asiaan, pistän viestiä maahantuontiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jään odottelemaan maahantuojan suositusta. 😊

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit