Uusia meikkejä esittelyssä+arvonnan voittaja!

Hellurei!

Ensinnäkin: KIITOS! Oli ihanaa saada kommentteja minkälaisia postauksia toivoisitte jatkossa olevan :) Luettuani kommentit läpi, päätin, että toteutan jokaisen kommentin lähettäneen postaustoiveen ja palkitsen pienellä meikkilahjalla seuraavan kommentin:

"...Olisi kiva lukea ihonhoidosta. Siis siitä millä tavalla saa talven jäljiltä olevan kuivan ja kalpean ihon taas "hehkumaan"... :)

Voittajaksi nousi siis Hennan kommentti. 

Onnea Henna! 

Palkinnoksi lähtee Lumenen meikkivoide ja Lumenen uutuus ripsiväri True Mystic Volume!
Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Jatketaan tästä suoraan muutamien meikkien esittelyyn.
Tilasin itselleni Pretty.fi -sivuilta kolme meikkituotetta testiin, koska houkutus kävi liian suureksi. 
Päätin testata kahta ns. markettikosmetiikkaa, koska monia lukijoita kiinnostaa markettimeikkien helmet. Kyseessä on siis usein alle 10€:lla löytyvää kosmetiikkaa.


Kevään yksi itseäni kiinnostavin uutuus on Rimmel Magnif'Eyes -silmämeikkikynä. Kaksipäinen silmämeikkikynä sisältää luomivärin ja vahamaisen rajausvärin. Saatavana kolmessa eri sävyssä. Tällä hetkellä minulla ei ollut ainuttakaan ruskeaa vahaväriä, joten tilasin sen testiin.
Ja tykkään tästä todella paljon!
Levittyy hyvin, runsaasti pigmenttiä ja kaunis sävy! Plussaa siitä, että ruskeassa rajausvärissä on kaunis hohde ja hiukan glitteriä, kuten kuvasta näkyy.Tämmöiset vahavärit tarvitsevat luomelle kunnon pohjustustuotteet, koska muuten ne alkavat ihon lämmön mukaan helposti levitä.
Mutta Summasummarum: ISO suositus! Hinta n. 9,50€

Kimaltavat luomivärit ovat aina kevään ja kesän takuuvarma innoittaja. Törmäsin netissä tähän Wet and Wild:in luomiväriin ja ihastuin pinkkiin glitteriin täysin.
 Kun tilaus oli tehty jäin miettimään, että onkohan kyseessä irtoglitteri? 
Yllätyin positiivisesti, kun avasin purkin ja totesin, että kyseessä on vahamainen luomiväri, jossa vahaan jää kiinni aina X määrä glittereitä! Eli tämän luomivärin kiinnittäminen luomelle helpottui hetkessä, kun lisäksi ei tarvitse käyttää mitään glittereiden kiinnitysnestettä yms. 
Ja väri puhukoon puolestaan... :)
Hinta n. 3,50€

Kardashian?
Isommat huulet?
Nudehuulet?
Jees.
Kaikki nämä edellä mainitut löytyy tästä paketista.
Hitto mikä lause.
Mun mies olis tilannut tämän, jos mukana olisi tullut toi ensimmäisenä mainittu:)
Okei, hinta n. 26€ ja nyt ei puhuta (ainakaan vielä?) markettikosmetiikasta.

Pakettiin kuuluu puikko, jonka toisessa päässä on huulipuna ja toisessa vahamainen huultenrajauskynä.
Mukana tuli myös huulikiilto, joka on tarkoitettu laitettavan huultenkeskiosaan, jolloin saa aikaiseksi huulia suurentavan efektin. PAKKO tehdä teille tutoriaali tästä! Saatte sitten itse miettiä onko tämä ostamisen arvoinen vai ei.

Arvoin pitkään kolmesta eri sävyvaihtoehdosta ja lopulta päädyin tilaamaan "Naturel Nude Lip Set In The Buff" -setin.


Vasemmalta: Huultenrajaus, huulipuna ja huulikiilto.

Jotka olivat mielestäni liian vaaleita omalle ihonsävylleni.

Mutta NYT ennenkuin unohdan! Jos haluat hieman apua, miten valita omalle ihonsävyllesi sopivan nudehuulipunan, niin kannattaa tsekata tämä Lisa Eldrigden video, jossa hän selvittää mielestäni erittäin hyvin oikean sävyn valinnan :)

Ja jatketaan arviointia:

Huulipuna levittyy hyvin ja pigmenttiä on sopivasti. Huultenrajausväri on erittäin vaalea, mutta se onkin idea näissä vaaleissa väreissä, että saadaan aikaan huulia suurentava illuusio, kun rajataan vaalealla sävyllä huulet kauttaaltaan.
Mukana tuleva huulikiilto on on tahmeahko, mutta olisin luullut, että väri olisi ollut pigmenttisempi. Jouduin lisäämään ja lisäämään huulikiiltoa, lopputulos oli noh... kuolaava koira. 

 Ja tuoksu: VANILJA! Eiii...en voi sietää vaniljatuoksua. Ja sitten se on vielä huulilla, suoraan sierainten alla, kokoajan hollilla. Ei hyvä. 
26€ tähän. 
Ei todellakaan. Hukkaan meni. 

Mitäs mitäs? Oliko kivoja tai tuttuja uutuuksia? :)

Eija
Kommentit

Suositut tekstit