Luonnollisesti + ensimmäinen alekoodi lukijoille!

Voi että!
 Ystävänpäivä lähestyy ja nyt mulla on tarjota teille blogini ensimmäinen ALEKOODI!
Olen innoissani kun pääsen esittelemään teille ekologisen ja 100%:sesti luonnollisen kosmetiikkasarjan.
Palaan viime syksyyn ja kerron hieman tarkemmin mistä on kyse :)


Sain viime vuoden syksyllä Suomen kosmetologimessuille blogini edustuspassin. Lähdin erittäin avoimin mielin tarkistamaan messujen tarjonnan, koska olen kiinnostunut uusista tuotesarjoista/ kauneudenhoidossa käytettävistä laitteista. Heti messujen alussa tapasin Annikan, joka edustaa Suomessa Pinks Boutique -kosmetiikkasarjaa.
Sarja oli itselleni entuudestaan tuntematon ja kiinnostuin heti tästä ekologisesta ja 100%: sesti luonnonkosmetiikka sarjasta. Kyseinen tuotesarja valmistetaan Englannissa. Juttelin pitkän tovin Annikan kanssa ja hän kertoi kattavasti sarjan historiasta, raaka-aineista sekä sarjan funktiosta. 

Ihastuin täysin! Otin mukaani ison kasan esitteitä ja päätin paneutua sarjaan ajan kanssa. Annika antoi minulle testiin aloituspakkauksen, jotta pääsen tuoksuttelemaan ja kokeilemaan tuotteita. 


 Annika kertoi hänen kotipaikkansa olevan Pietarsaari. Olen itse asunut reilut 2 vuotta Piertarsaaressa ja tiedän, että muutama blogini lukija on entisiä työkavereita niiltä ajoilta :) Olinkin todella innoissani ja lupasin tänä kesänä mennä tutustumaan Annikan hoitolaan Pietarsaareen, toivotavasti tapaan samalla vanhoja työkavereitani? ;)
 
Tuotteet jotka sain kokeiluun olivat Anti-age tuotteita. Mietin pitkään kenelle annan nämä testiin, koska luonnollisesti halusin taas yli kuukauden yhtäjaksoisen testiajan tuotteille. 

Testaajaksi päätyi vapaaehtoisesti äitini.

Äitini on +50 -vuotias ja hoitaa ihoaan päivittäin. Puhdistus, kosteutus, seerumi ja voiteet. 
Äitini iho on mielestäni hyvässä kunnossa, ei epäpuhtauksia, ihon sävy on hyvä, kuulas. Ei voimakasta couperosaa. Juonteita jonkun verran, joten halusin äidin vastaavan testijakson jälkeen huomasiko hän itse juonteissa muutoksia.


Äitini käytti puhdistukseen Anti Ageing Deep Cleansing Melt -puhdistusvoidetta. Noh, voide taitaa olla hieman väärä sana. Tuote vaikutti värittömältä vaseliinilta, jota annostellaan kämmenelle ja tuote lämmitetään hieromalla käsien välissä. Pian tuote alkoi lämmetä ja notkistua, tuoksu on ihana, voimakas, aromaattinen. Tämän jälkeen puhdistus hierotaan kosteille kasvoille ja rauhallisin liikkein puhdistetaan kasvot ja silmämeikki kasvoilta. 

Mukana tuleva puuvillaliina kastellaan lämpimällä vedellä ja liinalla poistetaan puhdistusvoide kasvoilta. Liina on kevyesti kuoriva, en suosittele jokapäiväistä käyttöä, mutta esimerkiksi 1-2 kertaa viikossa riittää.

Lisäksi käytössä oli Anti Ageing Serum -voimakkaasti kiinteyttävä seerumi. Sisältää E-vitamiinia ja antioksidantteja.

Tästä linkistä pääset katsomaan millainen aloituspakkaus oli kyseessä.
  
Tässä äitini yhteenveto tuotteiden käytöstä:

" Tuotteet tuoksuivat aromaattisilta ja puhdistuksessa oli jopa hieman methol- tuoksua.
Käyttöjakson jälkeen ihoni näytti selkeästi kirkkaammalta ja juonteet olivat selvästi pienentyneet. Nenänpielessä suurentuneet ihohuokoset olivat silminnähden pienentyneet. Seerumi oli ylellinen ja erittäin riitoisa! Seerumi sopi hyvin meikin alle, pitäen meikin tasaisena pidempään. Puhdistusvoide oli pakattu lasipurkkiin, joten tuotteen annostelu oli helppoa ja tuotteesta sai kaikki käytettyä ilman että purkin pohjalle jäi hukkaprosenttia."

Ainoa miinus tuli puhdistusvoiteen säilytyksestä. Äitini muistutti, että tuotetta täytyy säilyttää hieman viileässä, koska muuten tuotteesta tulee lämmöstä johtuen juoksevaa. Hyvä pointti! 
"Menisin mielelläni kauneushoitolaan, joka käyttää ja myy tätä kosmetiikkasarjaa."
  Kiitos mamma! :) <3

JA NYT SE ALENNUSKOODI! :)

Koodi on voimassa maaliskuun 2016 loppuun asti.
 Näppäile tilauksesi loppuun PINKS16 ja saat -20% Pinks Boutiquen tuotteista!

Tästä linkistä pääset tutustumaan tuotesarjaan lisää.


Eija
 
  Ps. Vielä muistutus: EN hyödy ostoistanne mitenkään, mutta on ihanaa saada tarjota alekoodi hyviin tuotteisiin!


 

Kommentit

Suositut tekstit