La Vie En Rose

Viikonloppu alkaa ja sunnuntaina on ystävänpäivä! 

Halusin tehdä postauksen, jossa on nopea ja heleä silmämeikki yhdistettynä kauniin vaaleanpunaisiin huuliin :) Samassa demosin nopean vinkin, jota käytän usein kiireisinä aamuina:
huulipunaa poskiin! Kuulostaako jännältä? Oudolta? Tutulta? 

Katsotaan ;)


1. Tee meikkipohja ja kulmat valmiiksi. Kulmiin olen käyttänyt Anastasia Beverlyhills kulmakynää, sävy Medium Brown.
2. Lisää liikkuvalle luomelle kultaista luomiväriä. Taputtele väri luomelle aplikaattorilla, näin saat sävystä intensiivisemmän ja väri ei pääse varisemaan.
3. Tee pienellä pyöreällä siveltimellä VAIN silmän ulkonurkkaan pieni rajaus. Itse käytän tämän tyyppisessä rajauksessa aina luomiväriä. Ota siveltimeen ruskeaa luomiväriä ja töpöttele väri kevyesti ulkonurkkaan ripsien tyveen. Poista ylimääräinen väri siveltimestä esim. kasvopaperiin ja häivyttele väri kevyesti liikuttamalla sivellintä edestakaisin rajauksen päällä. Tällä tavalla saat pehmeän, utuisen rajauksen. Rajaus ei siis pidä jäädä voimaakkaasti näkyväksi!


4. Lisää sisänurkkaan glitteriä! Itse käytän Isadoran geelimäistä glitteriä, joka on helppo työstää luomelle. Lisää glitteriä silmän sisänurkasta aina siihen asti, mihin olet ruskean rajauksen lopettanut. Itse levitin ruskean rajauksen iiriksen ulkonurkkaan. 
5. Tee silmän sisäpuolelle ns. vesirajaan rajaus. Tämä rajaus pienentää silmää, mutta tekee katseesta intensiivisen. Värit suorastaan ponnahtavat esille, kun rajaat silmän sisäpuolelta. 
6. Lisää ripsiväri.


Jatketaan poskipunalla :) Kaikki huulipunat käyvät poskipunista ja tätä kikkaa kannattaa hyödyntää! Itse käytän usein samaa sävyä poskilla ja huulilla. Tähän meikkiin valitsin H&M:n huulipunan, joka on sävyltään 018 La Vie En Rose, hinta n. 9,90€ 

Laita huulipunaa pieni määrä kämmenelle. Ota kämmeneltä väriä sormelle ja taputtele kevyesti väriä edestakaisin poskiluulle. Muista tarkistaa, että väri on tasaisesti, joten käy poskiluu kevyesti läpi vielä siveltimellä, jotta saat mahdolliset rajat häivytettyä.

Lopuksi punaa huulet! 

"Piirsin kuvan.
Siihen silmät,
jotka nauravat
ja suun joka hymyilee.
Piirsin korvat,
jotka jaksavat kuunnella
ja sydämen, joka välittää.

Olkoon vaikka pieni tai pyöreä.
Piirsin ihmisen, joka on minulle tärkeä."


Hyvää viikonloppua ja ystävänpäivää rakkaat lukijat <3
Pidetään huolta toisistamme.

Eija

Ps. Mites on, haluatteko jatkossa tutoriaaleja nähdä enemmän?


Kommentit

 1. Minä ainakin tykkään meikkitutoriaaleista :) Ja ihana huulipuna, tää on varmaan pakko käydä hakemassa ;)

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti lisää tutoriaaleja!!!
  Tämä meikki menee kokeiluun, sit kun on piilaripäivä. 😊 Miinusrilleillä ei vissiin kannata tota vesirajan rajausta tehdä?!?

  VastaaPoista
 3. Heiiiii kiva kuulla! Juu, en suosittele miinuslasien kanssa sisärajausta, pienentää silmää aika paljon...
  Mieluummin ohut, kevyt rajaus alaripsien tyveen :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit