Kynsikeskiviikko! (ongelmien vuoksi torstai!)

Heippa!

Eilen olisi ollut "Kynsikeskiviikon" vuoro, mutta oli teknisiä ongelmia, joten tänään postaus näkee päivänvalon :)
Teksti ja kuvat oli valmiina, joten tässä se tulee, olkaa hyvät! 

Tämän kertaisessa keskiviikossa nähdään kuvia kynsistä :)
Harmikseni täytyy todeta, että osa lakoista on jo jopa vuoden takaisia lakkoja, joten niiden saatavuudesta en voi mennä enää takuuseen. Pahoittelut siitä.


Sokerilakat pysyy edelleen lähellä sydäntäni ja varsinkin tämä kyseinen O.P.I.:n tekstuurilakka sävyssä Make Him Mine. Siis katsokaa nyt tota sävyä!!! Täydellinen nude -sävyinen lakka, jossa on ripaus ruusukultaa mukana. Tämä sävy on täydellinen ruskettuneella iholla. En tosin edes muista, koska olen varsinaisesti "ottanut aurinkoa". Teen paljon pihatöitä kesäisin ja perheemme harrastuksiin kuuluu oleellisesti veneily, joten siinähän sitä aurinkoa saa ihan ilman palvomattakin. 

 Kesää odotellessa siis ;)


Viereen pääsi Isadoran Gel Nail Lacquer sävy 241 Weekend. Superkiiltävä pinta on ihana vastakohta tuolle sokerilakalle. Ja mitä tähän Isadoran lakkaan tulee, se on pysynyt omissa kynsissäni kaikista parhaiten lohkeilematta. Tätä lakkaa olen blogini alkutaipaleella suositellut :)

Se mitä siihen ruskettumiseen tulee, tämäkin korallin sävyinen lakka on omiaan ruskettuneella iholla.
Tuo O.P.I.:n lakka vetelee itselläni jo viimeisiä, joten googlen kautta tarkistamaan vieläkö sitä jossain olisi myynnissä. Nyt kun kaivelen lakan pohjalta enää värin rippeitä, niin huomaa kyllä miten lakan koostumus on muuttunut radikaalisti juoksevasta tahmaiseksi. Ja lakan kuivuminen on tottakai myös hidastunut.

Uutta metsästämään siis! :)

Eija

Kommentit

Suositut tekstit