Kynsikeskiviikko!

Moido!

Tiedän että tätä postausta on muutama lukija jo odottanut. 
Esittelin taannoin "Kynsikeskiviikossa" kynsien ja käsien hoitotuotteita, joita tällä hetkellä käytän. 
Nyt palaan hieman taaksepäin ja esittelen tarkemmin CND:n RescueRXx Daily Keratin, päivittäisen keratiinihoitoaineen kynsille.Etsin liuskoittuville ja helposti katkeaville kynsilleni apua ja googlen ihmeellisestä maailmasta ponnahti kuin nurkantakaa tämä tuote. Entuudestaan tämä ei ollut minulle lainkaan tuttu, joten lähdin internetistä etsimään enemmän käyttökokemuksia kyseessä olevasta hoitotuotteesta. 

RescueRXx:n lupauksiin kuuluu "kynsien kunnon parantuminen viikossa!"

WOW!

Onko sellaisia "viikossa kuntoon hoitotuotteita"?

Olin liian hätäinen (tähän on tehtävä muutos) en edes malttanut ottaa kuvia ennen ja jälkeen hoitoviikon...tähän lupaan tehdä parannuksen, koska itsekkin kaipaan kuvia todisteeksi. Sanallisesti on vaikea vakuuttaa, mutta kerron kuitenkin omat käyttökokemukseni tuotteesta.

Ensinnäkin tuotteen vaikuttavat aineet ovat: 

Keratiini Proteiini
Jojobaöljy
Makea manteliöljy

Päätin hieman avata teille tarkemmin mitä keratiini on ja mihin sitä tarvitaan.

Kun puhutaan keratiinista puhutaan sarveisaineesta. Ihmisellä keratiinia on erityisesti hiuksissa ja kynsissä. Keratiini on veteen liukenematon proteiini. Tämä kasvun ja kehityksen proteiini voi vahingoittua mm. pitkäaikaisesta stressistä. Kynsi kuuluu orvasketeen, joten sen kasvualueella ei ole verisuonia. Ravintoaineet tulevat siis kasvualueelle kynnen alla olevasta verinahasta. TÄMÄN vuoksi esim. kynsinauhaöljyä suositellaan laitettavaksi kynnen ALLE ja itse kynsinauhaan. Kynsi saa ravintoaineet imeytettyä kynnen alta. Tärkeä huomio muistaa!

Kynsien ja hiusten kuntoon vaikuttaa tottakai oleellisesti ruokavalio, elämäntavat ja perinnöllisyys. Mutta tässä kohtaa tekee aina mieli kysyä, että mihinkä nämä edellä mainitut eivät vaikuttaisi? :)
On olemassa myös keratiini ravintolisiä, mutta ravintoterapeutti tässä ei olla, joten mitään suosituksia niiden suhteen en tee :)

Tässä hieman fysiologisesti avattuna sitä, miksi kiinnostuin tuotteen toimivuudesta.
Kaiken järjen mukaan tämä hoitotuote VOI korjata ja vahvistaa kynsiä. Keratiiniproteiini KORJAA ja jojobaöljy KOSTEUTTAA ja HOITAA.


Tuotteen käyttö:

1. Ravista pullo hyvin aina ennen käyttöä. Levitä puhtaalle kynnelle päivittäin hieromalla tuote kevyesti, kunnes suurinosa tuotteesta on imeytynyt kynnelle. 
2. Eräässä videossa suositeltiin levittämään tuote myös kynsinauhoille, mutta itselläni se KOVETTI kynsinauhat aika pahasti, joten hieroin öljyn ainostaan kynnen pintaan ja kynnen alle.
3. Tuotetta EI huuhdella pois, vaan lisätään kynsinauhoille öljy ja lopuksi vielä käsivoide.
4. Käytetään jokapäivä, mielellään jopa kahdesti päivässä.
5. Parhaimman tuloksen saavuttamiseksi tuotetta suositellaan käytettävän yhtäjaksoisesti 4 viikkoa.

Toimivuus:

 Huomasin selvän muutoksen kynsien kunnossa viikon aikana. Kynnenpinta oli selvästi tasaisempi ja käytön jälkeen kynsi liuskoittui vähemmän. 
En lisännyt tuotetta kahta kertaa päivässä, ainoastaan yhden kerran iltaisin testiviikon ajan.

Miinusta: Hinta. 15ml n. 26,90! Pidin tätä suhteellisen kalliina. MUTTA. lopulta löysin Eleven.fi nettikaupasta tästä MINIversion, jonka hinta oli n. 9€ ja tilasin sen sieltä testiin.

Suurin miinus: ohjeet tuotteen käyttöön! Siis googletin ja googletin ohjeita ja löysin hieman erineviä ohjeita tuotteen käytöstä! Edes pullon mukana tulleessa pakkauksessa ei ollut ohjeita??


Tuoksu on makea ja koostumus täysin öljymäinen. Pullo on kuin väritön kynsilakka eli sisältää samanlaisen siveltimen kuin lakkapulloissa. Siveltimellä on helppo levittää tuote kynnelle. Huomioi, että öljymäisen koostumuksensa johdosta kannattaa laittaa yksi kynsi kerrallaan! Muuten tuote juoksee pitkin sormia :) 

Mietin jopa pitkään sitä, että mitäs jos laitan kynsilakkaa ja käytän tätä hoitotuotetta ainoastaan kynnen alle muutaman viikon? Kun kerran kynsi saa ravintonsa imeytettyä myös kynnen alta, niin kaiken järjen mukaan sen pitäisi riittää, että tuotetta laittaa ainoastaan alapuolelle kynttä. 
Hmm.. pohdinko taas liikaa..ja ääneen :)

Jos mikään ei auta, olet epätoivoinen ja haluat vielä kokeilla kynsille jotain tehokuuria, niin kokeile tätä :)

Eija

Ps. Muista edellinen postaus ja arvonta! 
Kommentoi ja olet mukana arvonnassa.
Tässä arvontaan linkki :)

Kommentit

Suositut tekstit