Pate toi postia :)

 Maaliskuun LivBox esittelyssä!

Ne, joille kyseinen tuote on vielä vieraskäsite, niin poiketkaapas kurkkaamassa alla oleva linkki:Saatekirje ja itse pakkaus oli kaunis, mintunvihreä. Kirjeessä oli kerrottu, että pakkauksen tuotteilla loihdit kirkautta kasvoille ja hiuksille. 
Mukana oli myös pari kevään ihanaa kosmetiikkauutuutta! 
Ja miespuolisille ystäville oli sujautettu mukaan myös uutuus tuoksunäyte :)Ja viimein avataan boxi......................ensinnäkin mainittakoon, että koko pakkaus tuoksuu hubba bubalta! Ihana!

OOH!!! Tykkään! :)

Aloitetaan esittely:

Vasemmalla on Bangerheadin Fresh Me Up! kuivashampoo. 

Vieressä makoilee Rimmelin meikkiuutuus, kaksivaiheinen huulipuna.

Ja sitten se punainen, karkilta tuoksuva uutuus, Yummy Gummy -kynsinauhaöljy Nailfix:ltä!

Dove, Oxygen&Moisture, shampoo ja hoitoaine.

Tuoksunäytteet naiselle ja miehelle kevään uutuustuoksuista.

Lumene, Bright Now Vitamin C, kiiltoa kontrolloiva geelivoide, normaali/sekaiholle.

Mielestäni kokonaisuus oli taas kattava! Kuivashampoota käytän ahkerasti, joten tämä jää testiin.
Kaikista eniten kiinnostusta herätti tuo Lumenen uutuus geelivoide. Otan sen tarkempaan käsittelyyn ja teen siitä oman postauksen, koska meillä oli siskoni kanssa eilen mielenkiintoinen puhelu koskien kyseisen tuotteen raaka-aineita ja mainontaa. Siskoni valmistuu myös kosmetologiksi, joten tulossa on jatkossakin keskusteluja tuotteiden raaka-aineista. Mutta tästä aiheesta tulossa pian lisää :)

Sain pari viikkoa sitten yhteydenoton, koskien kyseisiä Doven shampoota ja hoitoainetta. Minua pyydettiin osallistumaan testiryhmään, jossa kyseisiä tuotteita kokeilisin muutaman kerran. Noh, kieltäydyin kunniasta, koska tuotteet lupaavat antaa hiuksille tuuheutta. En uskalla kokeilla. Itselläni on hyvin karhea hiuslaatu, luonnonkiharat yms... :) Muutenkin kuontalo näyttää lampaanturkilta aamuisin, suoristusrauta on pahin viholliseni, mutta onneksi on olemassa Tangle Teezer :) Aamen. Nämä tuotteet lähtevät eteenpäin testiin. Sisko oli heti kokeillut ja kehui tuotteita kovasti!

MUTTA se ihana purkkapallo odottaa vielä arvostelua. Nailfix, Yummy Gummy -kynsinauhaöljy.
Ensinnäkin, tuote on pakattu hygieenisesti, koska siinä on annostelupipetti. Siitä heti plussaa. Saatavana 7 eri tuoksua, myös siitä plussaa.

http://www.cesarsshop.fi/nailfix-tuotteet-nailfix-kynsinauhaoljyt-c-520_40_315_352.html

Ohessa linkki tuotteisiin. Ja sitten se hinta: 3,80€! mhh...ainakin greipin tilaan ja vadelman...ja...ja... :)
Rekisteröidy sivuille ja ei muuta kun ihastelemaan ja tilaamaan! Verkkokauppa on niin kuluttajille kuin ammattilaisille tarkoitettu.

Eikä se tuoksu tai hinta vaan se LAATU! Kyllä tässä on nyt kokeiltu jos jonkinlaisia kynsinauhaöljyjä, mutta tuloksen huomasi heti aamulla. Jos ei vielä tullut tarpeeksi selvästi, niin TYKKÄÄN! :)

(ps. muistakaa, että vaikka mainostan tuotteita, niin en itse hyödy ostoistanne mitenkään!)

Semmonen boxi! Mitäs te jotka tilaatte, tykkäsittekö maaliskuun yllätyksistä?


Eija

Kommentit

Suositut tekstit