Miestä ehostamassa

Mitäs miehet? Mites ne liittyy kosmetiikkaan ja meikkeihin?

Miesten keskuudessa ehostus on lisääntynyt. Peitetään tummat silmänaluset, käytetään silmänympärysvoidetta, trimmataan kulmakarvat, peitetään akne, hoidetaan ihoa. Samat ihonhoidolliset asiat käyn hoitolassa läpi miehille. 

Miehen iho on pikkuisen paksumpi kuin naisen iho. Paksumpi iho suojaa rypyiltä ja ikääntymisen merkeiltä pidempään, mutta ei loputtomiin. Miehet ovat ihonhoidossa hyvin ratkaisukeskeisiä. SITTEN KUN iho kiristää, niin tarvitaan voidetta. Naiset ennakoivat ja hoitavat ihoa tasaisemmin, jotta tilanne ei äidy ns. akuutiksi. Miesten olisi hyvä käyttää päivä -ja yövoidetta, silmänympärysvoidetta ja seerumia. Jos ihossa on aknea, tulisi iho puhdistaa oikeilla tuotteilla päivittäin. Yleensä miehet sanovat, että voide tuntuu liian paksulta, niin suosittelen kokeilemaan seerumia. Se on kevyt, hoitava ja imeytyy nopeasti.

Aloitetaan kuvasarjalla, jossa pienellä vaivalla on saatu kulmat siisteiksi ja silmänympärysvoide oikeaan kohtaan :)
Kohta 1. Tämä on lähtötilanne. Kulmat siistitään pinseteillä VAIN kulmakarvan alapuolelta! Ei tehdä mitään muotoa, niinkuin naisilla. Nypitään vaan rivi ja karva kerrallaa ja tarkistetaan lopputulos. Kulmakarvan alkupäätä on hieman ohennettu ja yhteen kasvavat kulmat nypitty siistiksi.  Ja lopuksi lisätään aamuin illoin silmänympärysvoide. Voidetta tarvitaan vähemmän kuin kuvassa, mutta havainnoinnin vuoksi laitoin sitä enemmän. Nuppineulanpään kokoinen määrä riittää per silmä. JOS voidetta laittaa liikaa iholle, se voi turvottaa herkkää silmänympärysihoa! Yleisesti: Voide on täyteläisempää, geeli on nopeammin imeytyvä ja ohuempi koostumukseltaan. Nuorelle iholle sopii hyvin geeli. Jos ikääntymisen merkkejä alkaa näkyä, ota käyttöön voide. Se sisältää usein voimakkaampia, liftaavia raaka-aineita. Vasemmalla on Oriflame silmänympärysvoide ja oikealla Vichy -sarjan geeli. Itse tykkään käyttää tätä Vichyn kosteuttavaa geeliä aamuisin. Siinä on metallinen kuula, josta annostelu tapahtuu. Kuula on kylmä ja se virkistää aamuisin silmänympärysihoa. Auttaa myös jos on turvotusta luomella. Vichy -sarjaa myy Apteekit.

Mites on, meneekö Ukko-kullan kulmat kuosiin? ;)

Eija

Kommentit

Suositut tekstit