Eija testaa: Rimmel Provocalips 16HR

Moikka kaikille!

Nyt luvassa testiosio ja testitulos :)

Maaliskuun LivBox piti sisällään maaliskuussa Suomeen myyntiin tulevan Rimmelin Provocalips -huulilakan, jonka kestävyyttä luvataan jopa 16h! Pitkä aika :) 
Noh, tarvitseeko huulipunan pysyä 16 tuntia, siitä ollaan taas kahta mieltä. Itse tykkään, että huulipuna, jonka laitan aamulla säilyy yhdellä lisäyksellä (yleensä lounaan jälkeen) huulilla. No sekin on aika suhteellisen paljon pyydetty/toivottu! Mutta mennään esittelyyn!


Rimmel Provocalips -huulilakkaa löytyy myynnistä 8 eri sävyä. Vaaleimmat ovat tietysti Nudelakat ja tummimmat sävyt fuksiaa ja tummanpunaista. Itselleni tuli testiin fuksiaan taittava punainen. HAH! Oon muuten mestari keksimään väreille eri sävynimiä! Yks legendaarisemmista taitaa olla: "Tipunkeltainen, mutta ei niin vaalea kuin vastakuoriutunut tipu!!!" Että anteeks, MIKÄ SE SÄVY ON??? :) Koittakaa tottua, täältä tulee selityksiä väreille ;)

Palataas taas takaisinpäin. Eli huulilakka. Miksi ei huulipuna tai huulikiilto? Huulilakan kestävyys kulkee näiden molempien välissä. Huulilakka ei ole niin kevyt kuin huulikiilto.


Rimmelin huulilakka on kaksiosainen. Toisessa päässä on väri ja toisessa lakan kiinnittävä, väritön kiilto. Molemmissa päissä on pehmeät vaahtomuoviaplikaattorit, joilla väri ja kiinnityslakka on helppo levittää tasaisesti. Väri on runsaspigmenttinen! Siitä iso plussa. Väri levittyy huulille tasaisesti ja kuivuu noin minuutissa. Älä kerrosta lakkaa montaa kerrosta! Itse levitin värin kerran, odotin muutaman sekunnin ja laitoin toisen kerroksen. Tämän jälkeen odota niin kaun, jotta huulet tuntuvat hieman tahmeilta. Silloin väri on kiinnittynyt ja kuivunut huuliin. Lopuksi lisää kiiltolakka päälle.

Ja sitten se tärkein: KESTIKÖ SE 16 TUNTIA? Levitin huulilakan aamulla. Puhuin (paljon!), söin, join kahvia, vettä (kaikkea näitä useaan otteeseen) ja 8 tuntia myöhemmin tarkistin tilanteen. Ohessa kuvat. Ensimmäinen otettu heti huulilakan levitämisen jälkeen.


Huomaa pigmentti, sävy ja kiilto! Ihana! En laittanut huultenrajausväriä kuviin.

Ja kuva 8 tuntia myöhemmin. Kertaakaan en ole korjannut huulilakkaa.


KYLLÄ! Se pysyi :) Ainoastaan kiilto on lähtenyt pois. Ja tämän testin jälkeen illalla, pyyhin lakan pois meikinpoistoaineella, ei olis muuten vieläkään irronnut! 

Yhteenveto: Jos etsit alle 10€ huulilakkaa, joka kestää huulilla, sävyjä löytyy 8, osta pois! :)
Sokokselta bongasin jo kaikki sävyt myynnistä.

Eija
ps. Eikös toi sävy ole vadelmanpunainen? ;)

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit