Vieläkö rakastun myöhemmin?

Hellou!

Ja ensimmäiset lukijat miettii että nytkö se paljastaa, että unelmiensa aviomies ei ollutkaan sitä mitä haettiin?

No ei. 
Siis on se :)

Mutta mun uusi hiusharja ei nyt ollut täysin sitä.

Tai mä odotan, että useiden käyttökertojen jälkeen vaan sulaudun sen harjan kanssa elämään onnellista ja takutonta elämää.

Kyseessä ei olekkaan ihan mikä tahansa hiusharja, vaan se aito ja alkuperäinen Tangle Teezer, josta lanseerattiin toinen versio. Vai siis pitäisi varmaan sanoa "varrellinen versio".

Kun Tangle Teezer lanseerattiin ja ostin sen käyttööni, en ole vältellyt yhtään päivää hiustenharjausta.

Ja pieni paluu takaisin; olen vältellyt hiustenharjausta.
Syystä että: mulla on edelleenkin se takkuinen ja luonnonkihara kuontalo. Mutta kun kyseinen harja tuli käyttööni olen innoissani harjaillut takut pois hiuksista. Ja vielä raastamatta hiuspohjaa verekselle ja ilman suuria hiustenkatkeiluja. Pikkusiskoni taasen oli jostain lukenut, että Tangle Teezer ei ole hyväksi hiuksille ja että se katkaisee hiuksia helposti. Mene ja tiedä. Itse tykkään Tangle Teezer:stä todella!

Sain testiini uusimman version Tangle Teezeristä; The Ultimate -viimeistelyharjan.
Niin, siis kyseessä on VARRELLINEN Tangle Teezer! IHANAA! Koska alkuperäisessä harjassa ei ole lainkaan vartta, niin kysykää vaan kuinka monta kertaa harja on irronnut käsistäni ja pyörinyt vessanlattialla.


Mutta tätä uutuutta lähdin testaamaan erittäin positiivisella mielellä.
Tämä uusi hiusharja on suunniteltu hiusten viimeistelyyn. Harja lupaa selvittää kuivan hiuksen takkuja; pidemmillä ja paksummilla harjaksilla samalla silottaen pörröisemmänkin pään ja antaen samalla hiukseen hieman kiiltoa.

Noh, sitä se todella teki! Harja siloittaa hiusta viimeistelyssä, jolloin esimerkiksi tämä harja on oiva apuväline kampausten tekemiseen.
Mutta nyt tulee se ihmettelyn kohde omalla kohdallani:
kun aloitin harjaamaan hiuksiani, niin huomasin, että harja ei selvittänyt luonnonkiharaa tukkaani yhtä hyvin kuin se alkuperäinen harja?!! Mitä? Tässä uudessa on kuitenkin pidemmät JA paksummat piikit, jolloin luulisi takkujen aukeavan paremmin.

Lopulta mietin, että onko syynä se varsi? Kun tuntuu, että sain enemmän voimaa harjaamiseen kun alkuperäisessä ei ole sitä vartta?
En tiedä...oon varmaan ihan sekaisin.


Kun haluan tykätä tästä harjasta ja tykkäänkin viimeistellä hiukseni tällä ennen ponnarille laittoa, mutta miksi tää ei nyt toimi takkuharjana mun hiuksissa? Joudun siis käyttämään muuta harjaa ensin selvittämään hiukseni ja lopuksi siloitan tällä kaikki ponnarille. 

Ääh apua, auttakaa! Onko joku jo ehtinyt tätä kokeilla ja siihen täysin ihastua?

Mä vaan odotan harja kädessä selitystä ja sitä, että rakastun tähän:)

Saatavuus mm. www.beautypopup.fi
Hinta n. 21,90€

Eija

***harja saatu blogin kautta***


Kommentit

  1. Olisin tämän halunnut ostaa i love Me -messuilla mutta ei ollut siellä myynnissä. Kuulostaa nimittäin niin tutulta tuo putoilu jne 😂😂. Mutta kirje joulupukille on kirjoitettu 😉. Kiitos taas mukavasta ja tarpeellisesta postauksesta!!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit