Työhuone

Hola!

Mulla on pikkuinen työhuone.
Ja esittelen teille sen tänään.

Joten tervetuloa!


Työhuoneeni sijaitsee ulkorakennuksessa. Työhuoneeni on ollut alkuperäisesti saunan pukuhuone 40- luvulla, sen jälkeen vertastila ja nykyään, viimeiset 4 vuotta mun työhuoneeni. Rakastan, siis todella rakastan kaikkea vanhaa ja tämä alkuperäinen sinivihreä ovi toivottaa itseni tervetulleeksi omaan pikku valtakuntaani.
Kun laajensimme taloamme, jäi jäljelle tottakai kasallinen remonttitavaraa. Tyhjensin verstas tilana olleen huoneen ja käytin ainoastaan niitä tavaroita remontoinnissa, mitä oli jäänyt jäljelle. Levytin seinät, paklasin katon, tapetoin, maalasin ja laitatin sähkömiehellä sähköt tupaan.


Perussettiin kuuluu litra vettä, tietokone, tabletti, kynttilöitä, tuotteita, kamera ja villasukat. Hiivin työhuoneeseeni, joka on kaikkea muuta kuin maalaisromanttisen valkoinen. Työhuoneessani on radio, mutta se ei ole koskaan päällä. On ihanaa istua kynttilänvalossa ja blogata.
Rauhallista ja ihan hiljaista. 


Työhuoneestani löytyy ne kaikki tavarat, jotka eivät syystä tai toisesta ole mahtunut tai en ole niitä halunnut kotiini. Tämä taulu on kulkenut matkassani jo pian 12 vuotta. Jotenkin se muistuttaa mua siitä ilosta, kun salaa hyppi sohvalla ennenkuin vanhemmat palasivat töistä kotiin. Tai mentiin tyynysotaa siskon kanssa. Tai siitä, kun halaut olla hiljaa ja hiipiä jostain tilanteesta pois tyynyt jaloissa :)


Tässä mä istun ja välillä vaan katselen merelle. Näin on monet inspiraatiot saaneet alkunsa. Rauhoittavaa välillä vain istua ja ihmetellä rajatonta merta. Tyyntä ja myrskyä. Sitähän se elämä on. Ja lopulta saavutaan rantaan. Toiselle se on koti, toiselle se on vain satama.
Mulle se on elämäni koti.


Pitää olla hyvät tyynyt, muutama aikakausilehti ja laatikoita tuotteille. 
Pitää olla vilttejä, joihin voi kääriytyä.
Moottoroitu hoitotuoli löytyy, joten ergonomisesti makaan paikallani :)


Meikkipeili, meikkivalot, kynttilöitä, lisävaloja ja kamerajalusta, katossa alasvedettävät kuvausverhot taustoiksi. Ja kahvinkeitin.
Jalustat, kuvausrekvisiitat ja lisävalot vievät paljon tilaa ja halusin, että ne on valmiina ja aina paikoillaan, kun teen meikkikuvia. Sisätiloissa ne olisi kaadettu miljoona kertaa, joten täällä ne on turvassa :)


Diplomit ja palkinnot inspiroivat. Jotain on saavutettu ja jotain on saavuttamatta.
Vaikka parhaiten oppii häviöstä ei voitosta. Niin se menee. Aina on halu nöyränä oppia uutta. Tällä metodilla menen eteenpäin omassa elämässäni. Eli täällä mä kirjoitan suurimman osan. Täällä on rauhallista ja tavarat saa olla hujan hajan ja aina valmiina kun inspiraatio iskee.

Joskus vanhempi poikani on mukana kun teen meikkikuvia, istuu hoitotuolissa ja katselee piirrettyjä tai lukee Aku Ankkoja. Se on kyllä myös mukavaa :)

Tässä pikainen piipahdus työhuoneeseeni.
Mukavaa torstaita kaikille!

Eija

Kommentit

Suositut tekstit