Lokakuun hitit!

Hola!

Eilen tipahti ensilumi maahan ja sitähän me ihasteltiin, ihmeteltiin, tutkittiin ja heiteltiin mun poikani kanssa :)
On se suloista, miten lapsi kokee uudet asiat niin vahvasti ja miten lapsi osaa ottaa todella irti kaiken uusista, jännittävistä asioista. Itse, noh, en nyt niinkään jaksa innostua lumesta, koska se tietää yleensä pienemmälle lapsellemme kurapukujen päälle sullomista ja miehelle hankalia aikoja liikkua pyörätuolilla.
Mutta. Talvi tuli. Ja oli muuten kylmä päivä kun oltiin ulkona! 

Ulkoilun lomassa heräsi ajatus, että ehkä aloitan blogissa uuden postaussarjan.
Kuten huomaatte, "Kynsikeskiviikko" on hypännyt pois ja en tilaa enää edes LivBoxia. JOTEN.

Päätin, että kuukauden ensimäisellä viikolla esittelen edellisen kuukauden TOP tuotteet! 
Niitä tietysti on aina satunainen määrä, mutta pyrin poimimaan hitit niin meikeistä, ihonhoitotuotteista ja hiustenhoitotuotteista.

Kauheen innoissani oon nyt tästä uudesta postaussarjasta! :) 

Tässä LOKAKUUN hitit, olkaa hyvät!


Ensimmäisenä esittelyyn nousee Biozell Color Mask, sävyttävä tyvispray (vasemmalla).
En tule enää toimeen ilman näitä sävyttäviä kuivashampoita. Tämä tuote sävyttää, tuuheuttaa ja raikastaa hiuspohjaa. Ja koska tässä on se sävy, niin tottakai tällä pystyy piilottamaan törkyisen juurikasvun :)
Tämä tuote on tullut aikoinaan LivBox:in mukana. Hinta: (riippuen ostopaikasta) n. 8-11€
Saatavuus mm. Prisma/Citymarket

Ihonhoidossa olen etsinyt meikin alle sopivaa kevyttä emulsiota. Ja mielellään vielä sellaista, joka pitää ihon kiillon kurissa. Tällä hetkellä olen eniten tykästynyt Mádara: n Deep Moisture Fluid -päivävoiteeseen.
Kyseessä on kevyt, kosteuttava emulsio, joka imeytyy nopeasti ihoon ja sopii mainiosti meikin alle. Tämä fluidi ei taatusti rullaa meikkivoiteen alla! Tosin todella pintakuivalle sekaiholle tuote ei mielestäni riitä kosteuttajaksi, jos kuivuus on ihossasi se isompi ongelma verrattuna kiiltoon.  
Hinta: 27,50€/50ml
Saatavuus: mm. verkkokauppa www.madaracosmetics.fi


Tämän syksyn lemppari luomiväripaletti on NYX:in Warm Neutrals. Paletissa on useita punaiseen sävyyn taittavia mattaisia luomivärejä sekä muutama vaalea helmiäinen nappi. Tämä paletti onkin vilahtanut muutamassa meikissä täällä blogissa ja Instagramin puolella. Jos etsit perinteisen "Nude -paletin" tilalle jotain, missä on hieman twistiä perinteisiin ruskeisiin sävyihin, osta tämä.
Tilasin omani Cocopanda:n nettisivuilta hintaan 19,55€.

 Ps. Muistakaa seurata eijanordlund -tiliäni Instassa :)Huulipunissa mattasävyt jatkavat ehdotonta voittokulkuaan! Ja mun toinen korkkaus The Balm -sarjalta oli Meet Matt(e) Hudges Long Lasting Liquid Lipstick sävyssä "Committed". Jaahas, mikä nimi! Kivoja sanahirviöitä jotkut meikkituotteiden nimet :)

Yeeeeeees...iso tykkäys tälle punalle! Pysyy hyvin, kuivaa täydellisen mattapintaiseksi, upeat sävyt ja hintakaan ei ihan hipoo taivaita! Olenkin jo katsellut näitä lisää ja ehkä jonkun punaisen voisin kotiuttaa...

Hinta n. 18,90€, saatavuus mm. Cocopanda.

Tässä muutama hitti lokakuulta!

Pistäkää lukijat teidän lemppareita :)
Oliko samoja?

Eija 


Kommentit

Suositut tekstit