Pohja kunnossa!

Moikka moi!

Kauniin meikin lähtökohta on pohjustus ja meikkivoide. 
Olen tarkka meikkivoiteiden valinnassa, sillä vääränsävyinen tai omalle ihotyypille sopimaton meikkivoide vie kaiken huomion silmä- ja huulimeikiltä. 

Käytän eniten nestemäisiä meikkivoiteita, sillä ne sopivat omalle ihotyypilleni kaikista parhaiten. Jos pintakuiva ihoni on todella kuiva, lisään meikkivoiteeseen pari tippaa öljyä tai seerumia.
Tämä kikka auttaa nopeasti kosteuttamaan ihoa ja samalla meikkivoide levittyy iholle paremmin.


Nyt testissäni on ollut syyskuusta lähtien Urban Decay Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid MakeUp -meikkivoide. Haah, mikä sanahirviö! Omani ostin Turun Sokokselta hintaan 34,90€.
Täysin selektiivisen meikkivoiteen hinnasta ei nyt keskustella. Yli 45€ maksavat meikkivoiteet luokittelen jo selektiivisen puolelle. 

Nimi lupaa ohutta ja kevyttä meikkivoidetta, jonka avulla ihonsävy tasaantuu, mutta kasvoilla meikkivoide ei tunnu lainkaan raskaalta. Tällä hetkellä ihoni on hyvässä kunnossa, mutta kaipaan kosteuttavaa ja ihonsävyn tasaavaa meikkivoidetta. Olen myös kokeillut testimielessä levittää tätä meikkivoidetta muutamalla eri tavalla.

Tämä meikkivoide sormin levitettynä: tulos ei ollut mielestäni tasaisin mahdollinen. Kyseisen UD:n meikkivoiteen koostumus on ohutta ja juoksevaa, joten mielestäni sormilla levitettynä tämä meikkivoide "juoksi"  sormien välissä ja levitystulos oli epätasaisen.

Meikkivoidesiveltimellä: tulos oli ihan ok, mutta mielestäni kerrostaminen jäi jotenkin vajaaksi siveltimen avulla, koska en saanut tehtyä toista hieman paksumpaa kerrosta pelkällä siveltimellä.
 Mielestäni parhaimman ja tasaisimman pinnan olen saanut Beautyblenderin avulla. 


Beautyblender eli "meikkimuna" on omasta mielestäni tällä hetkellä paras markkinoilla oleva meikkisieni. Tämä tiivis ja pullea sieni kannattaa aina kostuttaa läpikotaisin vedellä ja puristaa huolellisesi kuivaksi. Meikkimunan pinta jää hieman kosteaksi ja se auttaa meikkivoideen levittämisessä. Älä hankaa, vaan painele meikkivoide kasvoille tämän sienen avulla. Hankaamalla kuljetat meikkivoidetta edestakaisin, jolloin jälki ei ole paras mahdollinen. 

Tässä meikkisienessä on myös erinomaista muotoilu. Koska kärki on kapea sen avulla saa helposti meikattua ohuesti silmänaluset ja nenänpielet. Myös voidemaisten varjostusvärien levittäminen onnistuu hyvin! Koska tämä sieni on täysin reunaton on mahdoton saada meikkivoiderajoja aikaiseksi. Pese sieni saippualla jokaisen käyttökerran jälkeen.
Saatavuus mm. Beautypopup.fi 
hinta n. 19,90€


Meikkivoiteen lopputulos on kuulaan ja matan välimaastossa. Täysin mattaa lopputulosta tällä et saa, mutta sekaihoiselle tämä sopii vielä hyvin, koska tuote on hyvin kevyt. Voit huoletta kerrostaa useamman kerroksen tätä meikkivoidetta, koska se ei lähde rullaantumaan sekä lisätä puuteria kevyesti päälle.

UD:n meikkivoiteessa ei ole suojakerrointa. Tästä talvikuvauksiin plussaa, mutta kesäksi vaihdan aina suojakertoimellisiin tuotteisiin meikkini. Koska tuotteeseen ei ole lisätty SPF -lisää, helpottaa salamalla kuvatessa, ettei tule niin sanottua "flasbäkkiä" eli valkoista naamaa. 
Flashback -ilmiö johtuu kuvissa usein meikkivoiteeseen tai puuteriin lisätystä suojakertoimesta. 


Olen tähän kaksikkoon tällä hetkellä enemmän kuin tyytyväinen!

Mitäs muut, löytyykö teiltä kyseinen meikkivoide/sieni käytöstä?

Eija

Kommentit

Suositut tekstit