Päivän marjat+alennuskoodi!

Moikka moi!

Nyt otan oikeudet (omassa blogissani?) kirjoittaa jostain ihan muusta kuin kosmetiikasta. 
Pienellä aasinsillalla kerron, että en nyt ihan ohi aiheen kirjoita, koska kyseessä on kuitenkin tuote, joka edistää ihon hyvinvointia sisäisesti.
Kirjoitan auttamattomasti todella vähän kaikesta siitä, mitä tulisi tehdä ihon hyvinvointiin liittyen myös sisäisesti. Mutta koska olen jotenkin aikas tiukasti rajannut blogini aihealueen kosmetiikkaan, niin en ole vielä kokenut tarvetta paasata kasviksista, marjoista ja muutenkin suoliston hyvinvoinnista. Ehkä sen joskus teen täydellä panostuksella, mutta nyt hieman hipaisen aihetta.
Olin viime viikolla Marsaana:n Wellness Day PR-tapahtumassa Helsingissä ja siellähän oli liuta maahantuojia esittelemässä tulevan kauden uutuuksia. Aivan ihana tapahtuma ja tapasin monta mukavaa maahantuojaa. Tapahtumassa mukana oli eräs hyvinkin kiinnostava yritys; 

roberts.

Kyseessä on Turkulainen perheyritys ja yritys on perustettu vuonna 1910.

Esittelyssä heillä oli päivän supermarjat eli 1 desilitran juotavassa muodossa monipuolinen valikoima pohjoisen marjoja!

Innostuin tästä täysin! 
Syystä että: 
sesonki aikaan marjoja tulee syötyä todella paljon, mutta talvi...kyllä silloin marjojen syönti on aikas vähäistä! Mitä nyt lapsille mustikkakeittoo keitän, niin siinä se sitten on.
Olen myös halunnut ostaa lapsille ja itselleni terveellisiä välipalavaihtoehtoja, mitkä eivät tarvitse kylmäsäilytystä eikä ne sisältäisi lisättyä sokeria.

Ja hei! Tässä ne nyt on :)
Juotava, koko perheelle sopiva välipala!Kaikki makeus tulee marjoista ja hedelmistä.
Tuotteessa on mukana flavonoideja, vitamiineja ja kuituja sisältävät kuoret ja siemenet. Juotava on kuitenkin hyvin sileää, tiedän että moni ei tykkää mistään"sattumista" juomien mukana.

Maistelimme saamani tuotteet seuraavien henkilöiden (tiukka raati!) kanssa:

anoppi, minä, mieheni ja molemmat poikani.

Anoppi löysi heti oman lempparinsa: lakka ja tyrni. Tämä on oikea Beauty -tuote, sillä juoma sisältää myös lisättyä kollageenia. Mietimme myös anopin kanssa, että tämä sopii hyvin jopa aamupuuron päälle lisättynä.

Itse ihastuin Villimustikkaan (samoin mieheni ja molemmat pojat). 
Ihana, hieman kirpeä ja raikas maku! 

Ja kyllähän meidän perheen pienin mies jaksoi ihastella tätä ihanaa Muumi-Berrie juomaa :)Makuina näissä Muumi-Berrie:ssä on Villimustikka ja Vadelma.

Tiedätte kuinka paljon mä jaksan ihastella näitä pakkausinnovaatioita. Ja tässä se tulee:Kyllä! Avaat kannen ja alta paljastuu se tadaa; koko kansi ei avaudukkaan, vaan vastassa on pieni juoma-aukko, jonka avulla juoman ei saa sotkettua pitkin ja poikin! Tietty pohdimme tämän ohella myös hukkaprosenttia, kun kanteen tietty jää juomaa ja sitä on lähes mahdoton saada edestakaisin heiluteltua luukusta suuhun. MUTTA. Jos nyt oikein harmittaa, niin koko kansi vaan pois ja lusikoimaan loput :)

Ja vielä askartelijoille lisävinkki:
nämä kierrätettävät kipot ovat loistavia hyödyntää askartelussa.
Tai vaihtoehtoisesti pesen nämä ja kerään pikkulegot hienosti talteen :)

Annan näille juomille ja uskomattoman mukavalle henkilökunnalle 10+!

Tuotteita pystyy tilaamaan yrityksen nettisivuilta:
http://www.robertsberrie.fi/

Muista hyödyntää tämän kuukauden loppuun asti voimassa oleva alennuskoodi BERRIE11
Tällä koodilla toimitus ilman postikuluja (Smart Post, Postin noutopiste).
Koodi voimassa 30.11.2016 asti.

(Yksi laatikko maksaa alkaen 19,70€ ja sisältää 12 purkkia juotavaa)

Marjaisaa torstaita kaikille!

Eija

**tuotteet saatu valmistajalta**

Kommentit

  1. Nää on meilläkin suosikkeja! Koululaiset vetää noita välipalaksi mielellään. Ja ainakin K-supermarketit pitää valikoimissaan noita myöskin. (Naantalin alueelta oon löytänyt ainakin)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit