Pink Dream

Kevyesti tyttömäinen :)


Mulla on nyt muutama uutuus, jotka kaipaa esittelyä. Olen siis positiivisesti yllätetty Oriflamen toimesta. Olen aikaisemmin maininnut Oriflamen The One -linjasta, jonka meikeistä olen uudestaan ja uudestaan yllättynyt erittäin paljon. 
Koska jostain kumman syystä meikkikaapistani ei löytynyt ruskeaa nestemäistä kajalia, niin päätin tilata semmoisen testiin Oriflamelta.
Olen oikeastaan testaillut vain tuota kyseistä The One -linjaa, joten päädyin pidättäytymään siinä edelleen. Ostoskoriin päätyi siis Eye Liner Stylo, sävyssä Brown. 
Huopamainenkärki on hyvin samantyyppinen kun Lumenen uutuus kajalissa, joka oli taannoin blogissani esittelyssä. Lumenella tosin kajalin pää on huomattavasti vielä ohuempi, mutta tykästyin enemmän tähän Oriflamen versioon. 
Ainoa miinus tulee sävystä, toivoin sen olevan kuivuessaan aavistuksen pigmenttisempi.
Levittävyydestä plussaa, huopakärki mukaili silmäluomea tarkasti, eikä tussi tehnyt katkeilevaa jälkeä.
Tässä Oriflamen versiossa kaikista parasta oli pysyvyys. Se missä Lumenen rajauskynä mielestäni ei pysynyt siistinä koko päivää,niin tämä Eye Liner Stylo korjasi potin!
Kurkkaa tämä linkki, niin tiedät mistä puhun.
Hinta n. 13€.


Toinen ihme. Ripsiväri. Olen tykästynyt Lumenen uutuus ripsiväriin True Mystic Volume:een.
MUTTA. Volume Blast Mascara Smokey (The One) sävyssä black hätyyttelee nyt Lumenen paikkaa ykköspallilla.
Yhdellä kerroksella tuli siistit ripset ja runsaasti väriä!
Yläpuolella olevassa kuvassa on YKSI kerros kyseistä ripsiväriä ja ripsiä ei ole taivutettu lainkaan ennen värin laittoa. 
Tästä ripsarista on tulossa erillinen postaus.
Kurkkaa tämä linkki, niin näet mistä puhun.
Hinta n. 16€.

Sitten tuohon silmämeikkiin...


Jos joku kysyy hyviä luomiväripaletteja, joissa hinta ja laatu kohtaa, niin suosittelen aina näitä Isadoran paletteja. Tämä ihanuus "Pink Dream" löytyy edelleen myynnistä (ainakin Raision Kicks:stä), hinta n. 16,90€.
Isadora on uusinut luomivärien koostumuksen parempaa suuntaan. Nämä palettien värit ovat pehmeitä, hyvin levittyviä ja tummissa sävyissä on hyvin pigmenttiä.
Tämä kyseinen paletti jaksaa ihastuttaa minua, koska värit ovat viileitä, mutta yksi sävy onkin ruusukulta. Se tekee meikistä pehmeän.
Kyseinen paletti on ideaali vihreille silmille. Jos kaipaat kevyttä ja tyttömäistä meikkiä, niin näillä sävyillä et varmasti mene metsään!

Mitäs mieltä lukijat?
Säväyttikö tyttömäisyys tällä kertaa?

Eija

Kommentit

Suositut tekstit