Kynsikeskiviikko+koti-ikävä

Moikka moi!

Jatkan tiukasti tällä pinkillä linjalla, jonka aloitin maanantaina :)
Mun mielestä vaaleanpunaisesta tulee niin tyttömäinen olo ja tämä kevyt ranskalainen manikyyri sopii erinomaisesti maanantaina nähtyyn meikkiin.


Kynsissä käytin näitä lakkoja.

Vasemmalla Ginatricot Beauty Nails 187 Crushed Pink. Läpikuultava lakka, joka siftaa aavistuksen pinkkiin. Lakassa on paljon hologrammi hippuja, jotka hohtavat eriväreissä.

O.P.I Princesses Rule! Kaikista pinkkilakoista tämä on mun lemppari!

Lumene 8 Metsämarjat. Tällä lakalla tein kynnenkärkiin ohuet ranskalaiset viivat.

Ja lopuksi Lumene Gel Effect sävy 4 Kissankellot.

Muistutan vielä, että kaikkia lakkoja joita esittelen, ei välttämättä saa enää kaupoista. Teen lakkauksia pääsääntöisesti jo kaapista löytyvillä lakoillani, ehkä jopa hieman välttelen uusien ostamista. Koitan saada edes joitain lakkoja loppumaan...Perinteinen ranskalainen manikyyri tehdään tällä lakkaustyylillä, mutta jossa kynnenkärki on yleensä valkoinen. Halusin hieman leikitellä väreillä, joten lakkasin kynnenkärjet tällä kertaa punaisella ja sipaisin päälle vielä GinaTricot:sta ostamaani päälilakka, joka toi kynsiin hieman glitterihippuja.

Nimettömän lakkasin O.P.I:n lakalla (kaksi kerrosta) ja kun lakka oli vielä hieman märkää, asettelin pinsettien avulla kynnelle timantteja. Näitä timantteja on kaapit pullollaan, koska olen käyttänyt niitä paljon luisteluseurojen kilpailumeikkien suunnitteluissa. 
Askartelukaupoissa on hyvä valikoima tämäntyyppisiä timantteja.


Tämä lakkaustyyli vaatii hieman opettelua ja kärsivällisyyttä. Itse teen ranskalaisen manikyyrin seuraavasti:

1. Levitä väritön alulakka kynnelle. Anna kuivua.
2. Ota haluamasi lakka ja vedä kynnenkärkeä noudattaen ohut  viiva kynnenkärkeen. 
Tee ohuita lakkauksia, koska todennäköisesti joudut toistamaan tämän vaiheen vielä kertaalleen. Jos ensimmäinen lakkakerros on liian paksu kynnenkärjellä, lakasta tulee suttuinen, eikä se kuivu hyvin.
3. Ota ohut, pieni askartelusivellin ja kasta sivellin kynsilakanpoistoaineeseen. Pyyhi siveltimellä ylimääräinen lakka kynnestä (ja sormien reunoilta) ja korjaa viiva haluamaasi muotoon siveltimen avulla. Näin saat mahdollisimman suoran lakkauksen. 
4. Päälilakka ja kuivatus,
VALMIS!

Meneekö testiin?

Sitten vielä vuodatus koti-ikävästä. Ajattelin ämpätä tämän tunnetilan tänne loppuun, joten ne jotka kokivat, että nyt ei rutkutusta jaksa kuunnella, niin ainakin saitte katseltua kynskikeskiviikon uutuus kynnet :) Ei kai tää nyt niin rutkutus ole, mutta olisi kiva tietää, että kuinka moni kokee vielä aikuisiällä välillä koti-ikävää lapsuudenkotiin? 

Kuten esittelytekstissä näkyy, asun saariston kupeessa, Merimaskussa perheeni kanssa. Olen kotoisin Valkeakoskelta, jossa tällä hetkellä asuu muu perheeni (siskot perheineen sekä äiti ja isä).
Kaikki tämä ikävä sinne tulee yleensä jouluisin ja varsinkin silloin, kun jotain suurta on tapahtumassa. Nyt kun pikkusiskoni odottaa ensimmäistä lastaan, niin tuntuu, että koko muu perhe on aina läsnä hänen raskaudessaan ja minä van seilaan elämäni kanssa kaukana siitä, jossa voisin olla enemmän tukena. 
Meillä on hyvin tiivis perhe. Paitsi että asun 200 kilometrin päässä lapsuudenkodistani. Joskus iskee se koti-ikävä, ikävä siskoja  ja omia vanhempia. Olipa hyvä ratkaisu tehdä koko perheen yhteinen keskusteluryhmä, jossa voidaan päivittäin vaihdetaan kuulumisia. Ja lähetän lapsista isovanhemmille kuvia. Ja itsestäni kuvia, tottakai ;) Isä lähettää hyviä vitsejä. Nauhoittaa siis ääntään. Se on aina hauskaa. Varsinkin jos se ei muista miten se vitsi päättyy! :)

Mutta niin se elämä menee. Joskus se vaan tuntuu pahalta. 
Matka ei ole pitkä, mutta kun muut tekee vuorotyötä, niin siinä on aika sumpliminen yhteiselle ajalle. Ja lasten kanssa lähteminen on aina pieni rumba, joten mieluummin menen hieman pidemmäksi aikaa kotikonnuille. 

Joo. Helpotti. Kiva jos luit. Kiva jos vastaat :)

Olenkohan mä ainoa joka kärsii välillä koti-ikävästä?

Eija 

Kommentit

  1. Princesses rule on ihana lakka joten tykkäsin pinkkikynsistä :) mullakin on matkaa lapsuudenkotiin se about 200 km. Onneksi sen ajaa äkkiä mutta kivempi olisi nähdä enemmän :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit