Kynsikeskiviikko!

Moi!

Nyt otetaan hyvä asento ja opetellaan lyhyt oppimäärä kynsienlakkauksesta. 
Ihan liian usein kuulen monen lakkaavan kynnet

a) useilla erinäisillä vedoilla 
b) kynsilakka laitetaan kiinni kynsinauhaan
c) kynnen kärjen vapaata reunaa ei lakata lainkaan

Jos näihin kolmeen yleiseen virheeseen tehdään muutos, niin takaan, että lakkaus on helpompaa ja hauskempaa sekä lakkaus tulee pysymään paremmin, kun kynnen vapaa reuna suljetaan kynsilakalla.

Jos tämä on nyt "back to basic" tai tuttua huttua, niin pahoittelut, halusin vain taas palata ihan alkuun lakkauksissa.

Aloitetaan!


Tästä lähdetään liikkeelle. Kynnen keskelle tehdään siveltimellä ensimmäinen veto. Huomaa suunnat! Ota siveltimeen lakkaa ja aseta sivellin noin puoleen väliin kynttä. Paina sivellin kevyesti kynnen pintaan ja liiku kohti kynnen tyveä. Käy lähellä kynsinauhaa, mutta ÄLÄ vie lakkaa kynsinauhalle asti. Lakan ja kynsinauhan väliin tulee jäädä pieni väli, ettei lakka valu kynsinauhalle. Milli tai kaksi siis väliä.

Kuka väitti ettei kynsienlakkaus ole haastavaa? :)

ÄLÄ nosta sivellintä kesken lakkauksen, vaan tule samaa vetoa pitkin ylös asti värin kanssa.
Anna siveltimen muodon tehdä työ, sen vuoksi sivellintä kannattaa kevyesti painaa kynnellä, jotta siveltimen pää muodostaa pienen "viuhkan" kynnellä. Näin saat kauniin muodon kynnen alareunaan lähelle kynsinauhaa.Ota siveltimeen uudestaan pieni määrä lakkaa. Nyt lähdetään siveltimen kanssa kynnen alareunasta liikkeelle. Paina sivellin kevyesti keskelle vedetyn viivan päälle ja lähde piirtämään toinen viiva mukaillen kynsinauhaa. MUISTA taas jättää kynsinauhan väliin se milli väliä :)
OLE RIPEÄ, älä anna lakkauksen odottaa kauaa, koska muuten keskelle vedetty lakkaus ehtii kuivua ja tällöin lakkaukseen jää railot.

Toista sama toiselle puolelle.

Nyt on mennyt kolme vetoa, eiks niin?


Lopuksi sipaise lakkaa kynnen vapaan reunan yli. Tämä tapa sulkee lakkakerrokset toisiinsa ja lakkaus kestää kauemmin käytössä, eikä se lähde niin helposti lohkeilemaan kynnen kärjestä. 
Tee tämä vaihe aina värilakan kanssa ja viimeistele kynsi ja kynnen vapaa reuna vielä värittömällä päälilakalla.

Noniin. Hyvin lyhyt oppimäärä kynsienlakkaukseen!

Kertoilkaa miten onnistui :)

Eija

Ps. Olen Instagramissa nimellä 
makeup_eija

Tervetuloa seuramaan :)

Kommentit

Suositut tekstit