Monien hyvien sattumusten summa

Kaikki sen tietävät. Asiat, jotka tapahtuvat ovat monien sattumusten summa.
Niin hyvässä kuin pahassa.Tämä tapahtumaketju, joka lähti käyntiin joulukuun lopulla on positiivisessa mielessä monen mukavan tapahtuman huipennus.
Nyt loikkaan pois meikki/kauneusmaailmasta ja palaan tekstillä jopa edellisvuoden syksyyn.

Joka syksy Suomessa järjestetään kauneudenhoitoalan messut, jotka ovat Suomen suurin kauneutapahtuma. Itse olen ollut messuilla opiskelijana, näytteilleasettajana ja viime vuonna äitiyslomalaisena vierailija, bloggaripassilla edustamassa blogiani. JOKA VUOSI olen etsinyt messuille hyviä kenkiä! Siis nättejä, mustia korkokenkiä, jotka istuvat jalkaan mukavasti koko pitkän päivän.Hankitalistalla on ollut siis jokainen vuosi nahkakorkkarit, ajattomat, kauniit ja mustat. Ja ei. En ole saanut aikaiseksi hankkia niitä. Ensinnäkin puhutaan hieman rahasta. Nahkakenkiin satsaaminen ei ole meikäläiselle mikään pieni sijoitus. Hinnat kun pyörivät niissä kengissä pitkälle päälle 100€. No jokainen satsaa mihin satsaa, itse käytän rahaa kosmetiikkaan, toinen kenkiin, laukkuihin, matkusteluun yms.

Instagramissa pyörähti joulukuussa käyntiin kilpailu, jossa oli mahdollisuus voittaa KAHDET mustat korkokengät, aitoa nahkaa, Suomalaisen suunnittelemat, Italiassa valmistettu, SUCA:n kengät.LYHYESTI tapahtumaketju:

Osallistuin.
Voitin kengät.
Noudin kengät Turusta.
Tapasin ihanan, kyseisten kenkien suunnittelijan Suvin.
Tutustuin Turussa hyvin uniikkiin, ihastuttavaan myymälään.

Tiedättekö sen tunteen, kun tapaatte tuntemattoman henkilön, joka kuitenkin hetken jutustelun jälkeen tuntuu siltä, kuin olisitte olleet jo vuosia tekemisissä?
Sellainen tunne mulle tuli, kun vietin mukavan puolitoistatuntia juttelemalla kenkien suunnittelijan Suvi Mäkelän kanssa.

Katsokaa nyt näitä.


  
 Ihanat jalassa, ajattomat, kauniit ja nahkaa. Näin ajaton kenkä sopii mielestäni kaikenikäisille. Korkoa tässä on 8,5cm ja itse tykkään näin korkeista kengistä. Sääret näyttävät korkokenkien kanssa hyviltä :)

Tästä linkistä voit tehdä lähempää tarkastelua kenkiin ja tilaaminen onnistuu helposti netin kautta. Suosittelen kyllä menemään sovittamaan kenkiä paikanpäälle. Otin itselleni koon 39 ja siskolleni koon 38, molemmille koot olivat just passelit. Ja ps. Tästä kengästä saa myös kokoa 35!!! Ihan loistavaa! Mulla on pari +30 -vee ystävää, joiden jalka on kokoa 35. Ja voitte vaan kuvitella tuon kenkien metsästyksen.

Turussa jälleenmyyjänä toimii Yliopistonkadulla sijaitseva OneManBand.

Suosittelen tutustumaan kyseiseen liikkeeseen. Itse ihastuin ja ostin sieltä yhden korun ja eräs Katri Niskasen uniikki mekko jäi kummittelemaan mun uniin :)

Kesää odotellessa... <3

Mitäs tykkäätte näistä kengistä? 

Eija

Kommentit

Suositut tekstit