Ombre!

Moikka moi!

Voi että se on sitten hippasen ahdistavaa kun kone alkaa käymään hitaalla, ei lataa kuvia yms! Kun olis niin monta postausta jonossa, mutta koneessa on vikaa, ei käyttäjässä ;)

Nyt hyppäsin Ombre -huulien kyytiin. Olen jotenkin ihastunut ensimmäistä kertaa elämässäni käyttämään tummia, jopa mustia huulipunia. 

Jos Ombre ei ole tuttu juttu, niin jatka lukemista! Ja jos kahdella sävyllä tehdyt isommat huulet kiinnostavat, niin jatka lukemista :)

Ombre on siis liukuvärjäys, jossa käytetään joko kahta hyvin voimakkaasti eroavaa sävyä tai kahta saman sävymaailman sävyä. Ombre -värjäyksiä käytetään paljon hiuksissa ja kynsissä. Tein itselleni mustalla ja punaisella Ombre -huulet, jolloin näet selvästi kontrastin. Tämä meikkaus tapa suurentaa huulia, vaikka käyttäisit tummia sävyjä. Idea on yksinkertainen:

-Tummaa sävyä levitetään huulten ulkoreunaan ja tällä samalla sävyllä rajataan huulet. -Vaaleampaa sävyä levitetään huulten keskiosaan ja häivytellään rajat hennosti.
-Ja valmis!

No miksi tämä saa näyttämään huulet suuremmilta, vaikka luonnollisesti tumma sävy pienentää?
Kun värjäys tehdään kahdella eri sävyllä, tumma pienentää ulkoreunaa ja vaalea korostaa huulten keskiosaa. Näin ollen huulet näyttävät pulleammilta. Voit valita mitkä sävyt tahansa, kunhan otat huultenrajaukseen tummemman sävyn! Muuten kontrastia ei synny.


Tästä lähdetään! Pohjusta huulet kevyesti meikkivoiteella.

Valitse tumma sävy huulten rajaamiseen.
 Itse käytin mustaa huulipunaa.
 

Rajaa huulet ja väritä huulten ulkonurkka tummalla sävyllä. Häivyttele rajat kevyesti.


Lisää valitsemasi sävy keskelle siveltimellä. Itse käytin punaista, jotta kontrasti tulee selkeästi esille. Häivytä värit toisiinsa kevyesti. Anna silti tumman sävyn näkyä ulkonurkasta. Ja valmis!

Ihana, ihana huulimeikki iltaan! 
Ihanaa lauantaita lukijat! <3

Ps. LIVBOX saapui torstaina! Huomenna esittely! :)

Kommentit

Suositut tekstit