Black&Blue!

Vaistonvaraista toimintaa. Tummentaa silmämeikki ja huulet aina syksyisin. Korallit, turkoosit ja muut hempeät kesävärit saavat taas väistyä, kun tummameikki löytyy automaattisesti meikkisalkusta käteen. No mitäs siitä seurasi? Feikkilävistys, irtoripset, harmaata, mustaa ja sinistä :) Aikas rokahtava meikki vaikkapa viikonlopun rientoihin!


Meikkipohja: Lumene CC, medium
Kulmat: Anastasia Brown, kulmakynä
Varjot: Anastasia Brown Contour Kit (puuterisävyt)Silmämeikki:

Luomivaossa kevyt varjostus Naked 3 paletin sävy; Nooner
Päälle harmaa metallisävy, Oriflame vaahtoluomiväri, Gunmetal
Ripsissä Oriflame Master Curl Mascara (yksi kerros)
Ulkonurkassa irtoripset Ardell nro 305
Alhaalla sininen luomiväri Inglot
Rajaukset tehty Make Up Storen mustalla rajausvärillä

Eräs ysräväni oli ostanut Oriflamen vaahtoluomivärin ja pyysi opastusta sen käyttöön. Jos laitat suoraan purkista aplikaattorilla värin, siitä tulee hyvin intensiivinen. Suosittelen, että vaahto/nestemäistä luomiväriä otat pienen määrän kämmenelle ja levität värin nopeasti luomelle siveltimellä. Näin saat aina kerrostettua ja häivytettyä värin, joten kerralla sitä ei tule liikaa. Muista myös olla hieman ripeä näiden värien kanssa, sillä ne kuivuvat luomelle suhteellisen nopeasti.

Eija

Ps. Tiedän, että joukossa on muutama lukija, joka on kiinnostunut tilaamaan feikkilävistyksiä. Omani olen tilannut Savanni.com -nettiosoitteesta. Sieltä löytyy myös muita koruja lävistyskorujen lisäksi. Käykää kurkkaamassa! :)

Kommentit

  1. Ihanan syksyinen meikki ja pukee kantajansa väritystä hyvin. Tervetuloa syksy, hus hus korallit kun ei ne muutenkaan mulle niin sovi :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tää on syksyssä parasta, kun voi huoletta tummentaa meikkiä! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit