Varjoa ja valoa uudessa paletissa!

KAUHEEN mysteerin jätin teille viime postauksessa :D 

Tosiaan, soitin Ideaparkin Kicks:iin ja jätin varaukseen meikkipaletin, jonka lopulta nouti siskoni ystävällinen mies. Kiitos kaunis tästä!

No, mitä hän sieltä sitten haki...


Tämän saman merkin "pikkusisko" meikkipakistani jo löytyykin. Mutta nyt hankintalistalla oli roikkunut jo hyvän aikaa Anastasia Beverly Hills Contour Cream Kit.


Kyseistä palettia löytyy sävyissä light, medium ja dark. Itse ostin sävyn "medium". Tämä korostus -ja varjostuspaletti sisältää 6 sävyä ja nimensä mukaan ne ovat voidemaisia. Saman merkin "pikkusisko" Contour Kit on setti, joka sisältää 6 puuterisävyä. No mitä eroa? Meikissä kaikista voimakkaimmin varjot tehdään ensin voidemaisella ja viimeistellään vielä puuterisävyllä päälle. Näin ollen syntyy hyvin intensiiviset valot ja varjot kasvoille. Puuterisävyillä teet kevyemmin varjot kasvoille. Tulos on huomattavasti luonnollisempi. Muutama tuttava kysyi, suosittelenko tätä voidemaista kuluttajalle ostoslistalle. Noh, jos tulee päivittäin käytettyä varjostustuotteita, niin siinä tapauksessa kyllä. Hintaa kyseisellä paletilla on 70,90€, joten se laittaa kyllä hieman miettimään hankintaa. 


Valoissa ja varjoissa kaiken a ja o on häivyttäminen. Ei tietenkään liikaa, mutta ei myöskään liian vähän. Tämä tekniikka vaatii harjoitusta ja varsinkin valokuvissa tekniikka korostuu. Ideana on siis tummilla sävyillä häivyttää (tehdä varjot) ja vaaleilla sävyillä korostaa (tehdä ns. valoa kasvoille).

Varjostuksia käytetään mm. kaventamaan poskia, nenää ja otsaa sekä häivyttämään kaksoisleukaa.
Vaaleilla sävyillä korostetaan mm. poskiluuta, kulmaluuta ja kasvojen keskiosaa. 

Kasvojenmuotoa pyritään tasaamaan ja tekemään niistä ns. ovaalin muotoiset. Ovaali on tavoitelluin kasvojenmuoto. Tasaaminen onnistuu valoilla ja varjoilla. 

Jos käytät voidevärejä, niin valot ja varjot tehdään meikkivoiteen päälle ennen puuterointia.
Puuterisävyt voit levittää myös meikkivoiteen päälle tai myös puuterin päälle.
 

Tässä vielä kuva varjostuspaletista, joka sisältää 6 kappaletta värinappeja. Puuterivärit ovat helpompia työstää. Voidemaiset vaativat enemmän häivyttämistä. Näissä puutereissa on selvästi kevyempi jälki. Aloittelijan pakkiin suosittelen puuterisävyjä.

 

Contour Cream Kit sisältää sävyt Banana, Cream, Warm Coral
                      sekä
Nude, Cinnamon ja Chocolate 
Sävy Banana on keltainen. Sopii korostamaan poskipäitä/huulia, jos halutaan esim. suurentaa omia huulia huulimeikillä. Tästä aiheesta on muuten pian tulossa oma postaus!
Cream on hieman viileämpi sävy kuin paletin Nude. Cream:ia voit käyttää kasvojen keskiosassa korostusvärinä. 
Warm Coral on korostusväri. Tämä persikka häivyttää mm. tummia silmänalusia (liilan ja sinisen sävyjä)
Nude on paletin vaalein varjostusväri. Tällä on hyvä hahmotella varjojen ääriviivat. Hyvä apuväri häivytyksessä.
Cinnamon on keskitumma varjostusväri.
Chocolate on tumma varjostusväri.

Tässä vielä sävyt swatsattuina. Hyvin intensiiviset värit, koska olen vain kerran pyyhkäissyt niitä kädelle, eikä pohjalla ole mitään pohjustusainetta. Banana on sävyistä ensimmäinen vasemmalta ja huomaa mikä puhdas, ihana korostusväri! Itse käytän varjostuksissa eniten sävyjä "Nude" ja "Cinnamon".
 Yhteenveto paletista:
Hinta kirpaisi. Siis se on se syy, miksi paletti roikkui ostoslistalla. Luettuani paletista hyviä arvosteluita, päädyin kotiuttamaan paletin. Silloin kun haluan/tarvitaan voimakasta varjostusta, niin käytän näitä voidemaisia sävyjä. Itse olen tyytyväinen ostokseen. Ja onhan se paletti myös meikkiharakan silmää hivelevä ;)
Hyvä ja tarpeellinen hankinta ammattilaisen meikkilaukkuun!

Eija
Kommentit

Suositut tekstit