I love Tigers!

Viime postauksessa vilautin linkkiä, jonka takaa löytyy We Care Icon -kosmetiikkasarjan uusin luomiväripaletti; I Love Tigers! 

Jos kyseinen sarja ei ole entuudestaan tuttu, niin tässä hieman taustavaloa. Tekstit lyhennelty We Care Icon:in nettisivuilta.

Mikä on We Care Icon?
We Care Icon on ensimmäinen Suomen tavaratalomaailmassa lanseerattu oma merkki kosmetiikassa. We Care Icon on kosmetiikkaa laatua, ekologisuutta ja trendikyyttä arvostavalle naiselle.
Mitä tuotteita We Care Icon -sarjaan kuuluu?
We Care Iconin tuote- ja värimaailma on trendikäs ja vahvasti ajassa kiinni. Sarjaan kuuluu värikosmetiikkaa, ihonhoitotuotteita ja meikkisiveltimiä.
Kenelle sarja on suunnattu?
We Care Icon -kosmetiikkasarja on kehitetty laatutietoiselle naiselle, joka osaa vaatia vastuullisia valintoja myös kosmetiikan valmistajalta – tuotteiden toimivuutta, innovatiivisuutta ja trendikkyyttä unohtamatta.

Olen jo hyvän tovin ostanut erinäisiä meikkejä kyseiseltä sarjalta. Täytyy sanoa, että sarjan osa tuotteista yllättää positiivisesti, mutta nyt ei puhuta ammattilaissarjasta. Noh, ei hinnatkaan päätä huimaa. Kyseinen paletti, joka sisältää 6 luomiväriä, maksoi 18,90€. Ja iso plussa, paletissa on peili! Sitä ei ole edes kaikissa selektiivisen kosmetiikan paleteissa. Ja arvatkaa mikä on parasta? Näihin usein ämpätään mukaan se yksi, halvan oloinen ja halvan tuntuinen luomivärisivellin! Se, joka ensimmäisenä lentää roskiin. Mutta tähän ei sitä onneksi oltu laitettu.


Tämä paletti on mielestäni "peruskauraa" kaikkien meikkipussissa. Tällä saat tehtyä hyvin kevyen nudemeikin, joka on aina muodikas ja sopii kaikille. Ja viimeinen ruskea sävy antaa myös kivasti potkua, joten sillä on hyvä tehdä esim. rajaukset silmiin. Käytänkin hyvin usein luomivärejä rajauksissa, koska ne ovat ihanan pehmeitä ja luovat hyvin utuisen katseen. Ja mikä parasta, paljon helpompi tehdä kuin rajauskynällä!
  


Ja vielä yksi suuri pahoittelu...totaalisesti unohdin ottaa kuvat ENNEN kun käytin palettia :( Pyrin ottamaan kuvat uusista tuotteista, mutta nyt vaan kävi innostus edelle ja unohdin kuvata tuotteen. Meikin jälkeen muistin, että noniin, käytetty paletti kuvaukseen...
Mutta asiaan! Tässä siis paletin sävyt. Ylhäältä ensimmäisenä on norsunluunvaalea sävy, joka on matta. Tämmöistä väriä käytän aina pohjustamaan koko luomen.
Seuraavat 2 sävyä on helmiäisiä. Luomiväri nro 2 on hyvin käytännöllinen korostusväri esim. sisäluomelle/kulmaluulle. Kolmas sävy on kaunis, vaaleanpunaiseen taittava helmiäinen, jota olen käyttänyt liikkuvalla luomella. 
4. sävy on mattaruskea. IHANA! NIIIIN täydellinen varjostuksiin luomelle. Kuvassa sävy näyttää hieman tummemmalta kuin se oikeasti on. Viides on helmiäisruskea esim. koko luomelle käytetynä. Ja viimeinen on ihanteellinen varjostuksiin, jos haluaa tummuutta silmämeikkiin. Tällä sävyllä on myös hyvä tehdä rajaukset silmiin. 


Tässä sävyt swatsattuina. Hyvin kevyet, helmiäispigmentit siis kyseessä, mutta kun luomen pohjusti, niin värit tulivat hyvin esille. En laittanut swatsatessa pohjustusainetta alle.

Tämä paletti on kyllä todella kaunis ja käytännöllinen nudemeikkiin!

Mitäs tykkäätte paletista? Päätyykö ostoskorin kautta meikkipussiin?

Eija

Ps. Jokaisesta myydystä paletista lahjoitetaan 1 € WWF Suomelle tiikereiden suojelutyöhön.


Kommentit

Suositut tekstit