Elokuun meikki

Viime postauksessa esittelin teille uuden nudemeikki -paletin. Käytin sitä allaolevassa meikissä ja tämä meikki on mielestäni kiva arkimeikki. Tietysti joku ajattelee että huh huh, onpa paljon meikkiä arkikäyttöön! Mutta näin kun jokapäivä meikkailee, niin kyllä, tämä on minulle arkimeikki :) Ja taas joku toinen ajattelee, että onpas pliisu meikki arkeen. Näin se menee! :)Tein "banaanivarjostuksen" paletin tummimmalla sävyllä kevyesti luomivakoon. Koko kasvoja sävytti Lumenen aurinkopuuteri sävy nro 2. Kulmat vanha tuttu, Anastasia brown -kulmakynä. Huomaa ylemmässä kuvassa kulmaluun "valo". Siihen käytin paletin toista sävyä (vasemmalta). Nämä puuteriset luomivärit levittyvät hyvin luomella.
Huulet saivat kevyen sävyn Oriflamen The One -kokoelman huulikiillosta, sävy nimi on Rose Blush. The One jatkaa voittokulkuaan ja valloitti taas mun sydämen tällä ihanalla huulikiillolla!


Tämä huulikiilto maksoi tutustumis tarjouksessa 7,90€. Pysyy huulilla...kohtalaisesti. Ei tahmaa ja levittyy hyvin. Sävy on kyllä niin ihana arkikäytöön, että!

Onko lukijoissa muita Oriflamen The One -sarjaan ihastuneita?

Mukavaa viikkoa kaikille!

Eija 


Kommentit

Suositut tekstit