Jotain peitettävää?

Moikka!

Viime postauksessa kerroin, että ostin Urban Decay:n nestemäisen peiteaineen testiin. Toiset tuotteet roikkuvat ostoslistallani vuodesta toiseen. Ja tämä oli yksi niistä. Viimein kun sain aikaiseksi tilata tuotteen, niin mietin, että hitsi taas on mennyt vuosia hukkaan kun en aikaisemmin testannut kyseistä tuotetta! :)

Peiteaineiden viidakko on yhtä sumea ja laaja kuin ihka oikea viidakko. On nestemäisiä, voidemaisia, täyteläisiä, ohuita, jne...
Silmänalusille on omansa niinkuin myös näppylöille ja maksaläiskille. 
Vihreä peiteaine taittaa pois punaisuutta kuin taas persikanvärinen kirkastaa ihoa. 

Itse olen mieltynyt tietyntyyppisiin peiteaineisiin. Ostan mieluusti koostumukseltaan ohuita peiteaineita, koska itse tykkään kerrostaa tuotteita, kunnes saavutan halutun lopputuloksen. Jotkut peiteaineet ovat hyvin kuivia ja vaikeita työstää. Tälläisiin voi törmätä joissain vahamaisissa peiteaineissa. Tykkään siis käyttää nestemäisiä. Annan niiden hetken aikaa levityksen jälkeen kuivahtaa ja lisään tarvittaessa päälle uuden kerroksen. 

Nyt kun tilasin tämän 'Naked Skin Consealer, nestemäisen peitevärin, niin ihastuin täysin sen koostumukseen! Jos olet joskus kokeillut meikkivoidetta nimeltä Miracle Air De Teint (Lancome) ja tiedät kuinka ohuen, mutta peittävän lopputuloksen sillä saa, niin nyt puhutaan täysin samanlaisesta koostumuksesta! Peiteaine on levitettäessä silkinpehmeä. Tätä pystyt kerrostamaan ilman, että kasvoille jää rajoja. Tietysti rajat syntyvät, jos peiteaine ei ole täydellisen sävyinen ihollesi.

Tilasin omani Sokos.fi verkkokaupasta ilman, että olen testannut värejä ennen iholleni. Nyt siis lähti yksi peiteaine täysin arvalla ostoskoriin. Ihastuin kauniiseen hylsyyn tässä peiteaineessa. Tuote maksoi verkkokaupassa 24,90€/5ml. Annostelussa on pehmeä aplikaattori, jonka avulla tuotetta on helppo annostella.
Erinomainen levittävyys, joten et tarvitse tuotetta kerralla kuin ihan pienen määrän.
Naked Skin Concealer -sävyt ovat nimetty niin, että voit helposti löytää juuri oikean sävyn itsellesi. Ensimmäinen osa sävyn nimestä kertoo sävyn tummuuden ja toinen osa ihon pohjasävyn (neutraali, viileä, lämmin). Itse olen pohjasävyltäni neutraali/lämmin. Syksyä ajatellen olen enemmän neutraalin sävyinen, joten päädyin siihen. En ole vaalea enkä tumma, nyt hieman ruskettunut, joten valitsin medium -sävyn. Summasummarum: tilasin sävyn Medium-Neutral, joka on passeli! :) Valittavana verkkokaupassa 5 eri sävyä.

Tässä vielä hieman vertailukuvaa


Vasemmalla on täyteläinen peiteaine. Keskellä notkea, nestemäinen peiteaine ja oikealla Urban Decayn peiteaine. Kyseinen peiteaine on ohutta, mutta älä anna notkean koostumuksen hämätä! Peittävyys on uskomattoman hyvä!


Tässä kuvassa näkyy selkeästi UD:n koostumus ja sen erittäin hyvä puoli: jälki on tasaista ja tuote peittää kevyesti myös hienot juonteet. Eikä pakkaudu epämiellytävästi juonteisiin. En julkaise kahden muun tuotteen nimiä, koska ne ovat hieman erityyppisiä kuin tämä testissä oleva tuote. Tarkoitus ei siis ole mollata muita tuotteita joita käytän, vaan osoittaa, missä UD:n peiteaine on hieman edellä.
Yleensä peiteaineiden hinnat liikkuvat 7-25€ sisällä, joten omaan hintahaitariini tämä tuote sopii ja onkin varsin mielenkiintoinen tuote, koska monet selektiiviset peiteaineet maksavat samanverran tai jopa enemmän. Tämä tuote menee huutamalla TOP 3:seen ja sai paikan mun meikkipakissa.  :)

Mitäs mieltä lukijat, joko UD:tä on hehkutettu tarpeeksi? Tai liiaksi? ;)

Eija


Kommentit

Suositut tekstit