Urban Decay vihdoin Suomessa!

"Kiitos Eija, että kirjoitat blogia, se on mun kosmetiikan käsikirja!"
Tämä ihana lukijapalaute on tuottanut niin paljon hyvää mieltä tähän perjantaihin.


Olen nyt vasta 8kk pitänyt blogiani ja saanut yli 10000 kävijää sivuilla. Vakituisia lukijoita on tarttunut jo matkaan. Aloitin blogin pitämisen harrastuksena, koska minut hyvin tuntevat tietävät, että olen hyvin intohimoinen kosmetiikan kuluttaja ja arvioitsija. On ihana jakaa osaamista, oppia lisää, sillä janoan tietoa! Rakastan tutkia kosmetiikan raaka-aineita ja rakastan meikkaamista. Näiden yhdistäminen ja tiedon jakaminen onnistuu mainiosti tämän blogin kautta!

KIITOS lukijat! <3

Moon nyt elänyt pää pilvissä ja kukkaron nyörit hyvinkin leveesti auki, kun vihdoin ja viimein, Urban Decay -kosmetiikkasarja rantautui Suomeen!
No, nyt moni siellä miettii, et mikä??
Tämä Jenkkiläinen kulttisarja on monen meikkaajan päiväuni. Itse olen tilannut jo vuosia kyseistä sarjaa, milloin Jenkeistä, milloin Ruotsista. Ja nyt sitä saa Suomesta! 
Kuluvan viikon keskiviikkona oli valtaisat hulinat, kun Urban Decay avasi myytipisteensä Tampereen ja Helsingin Sokoksella. Myös www.sokos.fi -nettisivuilta saat tilattua tuotteet kätevästi kotiin/myymälään, josta voit voit veloituksetta ne noutaa. Nettisivuilla on tottakai suppeampi valikoima kuin myytipisteissä. Suosittelen mennä katsastamaan herkut paikanpäältä ;) Toivotaan, että Turun Sokos saisi oman UD:n myyntipisteen... ;)

Meikissä käytetty mm. UD rajauskynä, musta 24/7

No, onko se sijoittamisen arvoista? Ja onko se maineensa veroista?
KYLLÄ! Nyt ei puhuta selektiivisestä kosmetiikasta, vaan mielestäni keskitason hinnoissa pyöritään. Suomessa on muuten Euroopan suurin Urban Decay -valikoima! Siitä iso +
Ja mistä vielä annan ison plussan, hinnoissa ei ole ns. "Suomi-lisää". Hintataso ei eroa Jenkkeihin kuin muutamassa eurossa, jees! 

Olen kyllä todella iloinen tästä meikkisarjasta! Jos et tiennyt, niin nyt puhutaan USA:n eniten ostetuimmasta kosmetiikkamerkistä.
Merkin brändi on kaunis, hieman jopa "rouhea", ehkä jopa katu-uskottava! Graffitimainen UD -kirjaimet palettien kansissa ovat mielestäni meikkipakin helmiä. Itse tykkään tämmöisistä rokahtavista paleteista ja rokahtavat meikit ovatkin UD:n tunnetuimpia meikkityylejä. 

Eräs lukijani toivoi postausta, jossa esittelisin tuotteet, joita suosittelen merkiltä haalimaan. Urban Decay on ponnistanut maineeseen luomiväreistään. On helmiäistä, satiinia, mattaa. Luomivärien levittyvyys ja pigmentti on omaa luokkaansa. 

Joten nro 1. hankitalistalla:
 
 Luomiväripaletti Naked, Naked 2 tai Naked 3

 UD toi nudemeikit omalle tasolle. Itselleni saapuu maanantaina Naked 3.
Yksi paletti sisältää 12 väriä. Hinta n. 49,90€

Nro 2.
Sitten palataan alkuvuoteen, jolloin esittelin silmämeikinpohjustusvoiteet. 
Siellä vilahti Primer Potion, pohjustaja. Kaikista testatuista pohjustajista, tämä palaa aina meikkilaukkuun. Takuu varma pitävyys. Hinta n. 20,90€

 

Nro 3. 
Rajauskynät. Aika monessa meikissä olen käyttänyt näitä vedenkestäviä 24/7 rajausvärejä. Alla oleva setti löytyy meikkikaapistani, mutta Suomessa kynät ovat ainoastaan irtomyynnissä.
Yhden rajauskynän hinta n. 19€
 
Tilasin testiin peiteaineen, josta kirjoitan arvostelun, kun olen kyseisen tuotteen saanut ja ehtinyt sen kokeilemaan. 
Lähdetään nyt näillä tuotteilla liikkeelle! Jos lukijoissa on UD faneja, niin olisi kiva kuulla mielipiteitä eri tuotteista :)

Eija

ps. Ystävällinen siskoni mies nouti tilaamani tuotteen Ideaparkin Kicks:stä. Mitäs hän sieltä haki, selviää ihan pian... ;)

 pps. Muista, että minut löytää Facebookista (Make Up By Eija Nordlund)
ja Instagramista makeup_eija

Tulkaa tykkäämään ja seuraamaan! 

(kuvat, poislukien ylin, Google kuvahaku)

Kommentit

Suositut tekstit