Täydellinen Duo!

***Sisältää mainoslinkin***

Kaikki helmet meinaa unohtua mun meikkiviidakkoon! 

Onneksi kaivoin nämä esille, sillä harmaa ja sateisuus on iskeytynyt Suomeen (ainakin aamuisin), joten se tietää aina sitä, että aamulla kello torkuttaa kolme kertaa enemmän kuin ennen ja meikki kaipaa selkeästi piristäviä sävyjä. 

Vaikka taas elellään sitä mun lempivuodenaikaa meikin suhteen, sillä saa "luvalla" käyttää tummaa huulilla ja muutenkin olo on hieman mörkö :) MUTTA. JOS on synkkämieli ja ulkona tuulee, laita ihmeessä tehden helppo ja nopea väriyhdistelmä kasvoille ja TADAA: mieli ja kasvot kirkastuu kummasti!


Tykkään usein yhdistää huulipunan ja poskipunan sävymaailmaltaan meikissä. Tällöin meikki pysyy balanssissa, eikä ensimmäisenä tule mieleen sirkustirehtööri. Jos pelkäät värien käyttöä meikissä, mutta ihannoit kuitenkin kaupassa sävyjä, niin nyt esittelyssä on kaksi helppoa sävyä sulle, mulle, meille kaikille!

KICKS:in Cheek & Lip Tint 


Pikkujoulukauden aikaan moni kyselee meikkivinkkejä, miten saisi nopeasti ja helposti tehtyä töiden jälkeen muuntautuvan juhlameikin. 

Tässä siis vinkkivitonen kaikille, jotka suuntaatte pikaisesti kodin kautta töiden jälkeen juhliin:

1. Pyyhkäise silmien aluset misellivedellä ja laita peiteaine silmien alle. Tämä nopea kikka freesaa silmänaluset puhtaiksi ja saa meikin näyttämään heti paremmalta.

2. Lisää yläripsityveen glitterirajaus ja kiinnitä irtoripset.

3. Lisää poskille upea punainen sävy, KICKS Red Cherry, kevyesti taputellen poskiluun päälle ja sama sävy vielä painellen huulille.

VALMIS!Tykkään näistä sävyistä ehdottomasti myös sen takia, että nämä ovat todella läpikuultavia ja raikkaita! Söpösti näkyy muuten nuo kämmenselän (!) karvat tuossa sävyssä :D 

Koska kyseessä on vahamainen väri, muista laittaa se meikkivoiteen levityksen jälkeen poskille kevyesti taputellen. Ota väriä vähän ja lisää tarvittaessa. Jos väriä sujahti ensimmäisellä kerralla liikaa, voit kevyesti lisätä puuteria päälle, jolloin sävy tasaantuu. 

Alempi sävy on Red Cherry, jonka löydät TÄSTÄ linkistä.
Tuote on vielä kamppanjahinnassa, joten nyt saat sen -20% halvemmalla :)

Väriä pimenemiin aamuihin ja iltoihin,

Eija

Kommentit

Suositut tekstit