Kaunista ja eleganttia

 Moikka!

Lokakuun kauneusmessuilla Messukeskuksessa heräsi viimeistään todellisuus siitä, että tällä hetkellä Suomessa eletään luonnokosmetiikan saralla todellista kulta-aikaa. Pakkaukset ovat innovatiivisiä,  luontoa sekä kierrätystä on ajateltu loppuun asti myös raaka-aineissa. 

Messuja kierrellessäni törmäsin todella moneen täysin uuteen kosmetiikkasarjaan, joka on valmistettu tai suunniteltu Suomessa. 

Eräs mielenkiintoisimmista uutuuksista on tämä esittelyyn nouseva Ayu Organics, joka on espoolaisten sisarusten kehittämä luonnonkosmetiikkasarja. Heille sisäinen ja ulkoinen hyvinvointi on elämäntapa.
Ihastuin asiantunteviin siskoksiin ja heidän tuotteisiin messuilla!
Juttua olisi riittänyt vaikka kuinka ja paljon, mutta kaikki messuilla käyvät varmasti tietävät, että ständejä on niin paljon kierrettävänä, joten kellon takia matkaa oli jatkettava.
Sain kuitenkin testiini nämä ihastuttavat rasiat, jotka kätkevät sisäänsä erilaisia naamiojauheita. En ole mikään suurin fani siihen, että läträilen kotona veden ja naamiojauheiden kanssa, mutta kaikkeen on annettava mahdollisuus :)


Brändin ulkonäkö on mielestäni erittäin kaunis. Kauniit sävyt ja pelkistetty ulkokuori. 
Heti alkuun kiinnitin huomioni sarjan nimeen; AYU. Ei mitään tietoa mitä se tarkoittaa :)
On kuulemma sanskriittia ja tarkoittaa elämää, elinvoimaa, kaunista ja eleganttia. Bärndin ulkonäkö ja nimi vastaa lupaavasti toisiaan.

Sarja on saanut alkuperänsä Balilta, Indonesian luonnossa esiintyvistä yrteistä ja kukista. 
Tämä seikka teki myös sarjasta omissa silmissäni kiehtovan. Ihanaa saada Suomeen sarja, jossa on käytetty eksoottisia kukkia ja yrttejä ja sarjan tuottamiseen on käytetty alkuun varmasti useita satoja tunteja tutkimisen merkeissä.
Ja se, että siskokset tekevät tällä hetkellä kaiken itse. Elina on muotoilija, joka vastaa tuotteiden designista ja brändin ilmeestä. Satu on biologi, joka vastaa tuotteiden sisällöstä.

AYU:n tuotteet ovat 100%:sesti luonnonmukaisia ja vegaanisia. 




Tykkäsin todella paljon tuotteiden miedosta ja hienostuneesta tuoksusta.
Erityisesti tämä Avocado-Papaya -kuoriva naamiopuuteri kosteutti ja puhdisti ihon todella hyvin!
Kaikki naamiot ovat siis puuterimaisia ja niihin lisätään hieman vettä, sekoitetaan ja levitetään kauttaaltaan kasvoille. Annoin naamion vaikuttaa n. 15 minuuttia ja poistin naamion lämpimällä vedellä. Iho tuntui heti pehmeältä ja ihon pinnan tekstuuri oli todella kirkas ja kuulas. Naamio kuivahtaa iholle ja muutaman minuutin kuluttua. En tykkää tämän tyyppisten naamioiden tunteesta iholla kuivumisen aikana, mutta trust me, tulos on hyvä :)

Naamiopurkki painaa 60g ja maksaa 21,90€. Tuotteet löydät  Ayu Organics:in nettisivuilta. 

Naamiojauheita on myynnissä erityyppisiä eri iho-ongelmille. Ja vaikka mitään varsinaista iho-ongelmaa ei iholla olisi, muistakaa että kosteutus on aina hyvästä :) 

Tässä vielä suoralinkki heidän nettisivuilleen Ayu Organics

Mukavaa tiistaita kaikille :)

Eija 

Kommentit

Suositut tekstit