Taivuta mut!

No mutta moi kaikille!

Aah! Pitkästä, PITKÄSTÄ aikaa ripsiasiaa!

Lähdetääs ihan alusta. Ripset. Kuinka moni käyttää ripsiväriä? Kättä pystyyn?

No niin. Suurinosa viittaa. Aamulla peilistä katsoo suhteellisen alaston nainen. Vaikka vaatteet olisi yllä, meikkivoide kasvoilla, kulmat kunnossa mutta ripsiväri puuttuu, on olo suhteellisen alaston. 
Tuli helpotus. 
Ripsiväri.

 Meikki vähenee ja ripsiin löytyi vastaus kosmetologilta: ripsien kestovärjäys. 
AAH. Tällä ihanalla ja helpolla toimenpiteellä ripset näkyy päässä muutaman viikon.

Sitten saapui taivuttaja.

 Itse tuo metallinen piru, joka pitää asetella just eikä melkein ripsien tyveen, pystyä olemaan räpäyttämättä silmää noin 20 sekuntia ja todeta, että ei, ei taipunut. Ei muutakuin fööni kauniiseen käteen ja lämmittämään metallista ripsientaivuttajaa. 

Kun lämmitys on tehty, isketään ripsityveen taivuttaja. 
JOKA ON MUUTEN IHAN TOSI KUUMA.


Luovutusvoitto. Onneksi on keksitty kestotaivutus. Taas kosmetologille ja taivutetaan permanenttiin ripset. Lopputulos hyvä ja kestävä. Tämä kestää kauniina muutaman viikon.

Mainoksessa luvataan kauniit ripset kestoripsillä. Laitetaan ne. Kunnon kaarevuus ja massaa ripsiin. Näyttää hyvältä! 4 viikkoa ja huolletaan. Taas hyvät, ei kun menoksi!

Ehkä jossain vaiheessa tulee luopuminen. 

Ripsihuolto maksaa, antaisko omien ripsien taas kasvaa, ja mitäs sitten keksitään?
Ripset tarvitsevat lepoa ja kukkora tarvitsee lepoa.

MARSHIQUE. Magic Lash.

Se sitten keksittiin :)


Lucky me, mulla on vieläkin pitkät ja kaartuvat ripset. Ripsien taivuttaminen ei kuulu tai oikeastaan se ei ole kuulunut moniin vuosiin omiin aamurutiineihini.

Mutta. Anna mun olla poikkeus sun sääntöön; nyt olen taivutellut ripsiäni aamuisin ja milläs muullakaan kuin tällä Aasian innovatiivisella silikonisella taivuutajalla, jota saa nyt vihdoin Suomesta!

Toimintaperiaate on suhteellisen erilainen verrattuna mekaanisiin taivuttajiin.
Mekaanisilla taivuttajilla ripsiväri levitetään aina taivutuksen JÄLKEEN, koska muutenhan ripsi katkeisi mekaanisesta väännöstä taivutuksessa.
Tässä taivuttajassa periaate on päinvastainen; levitä ripsiväri ja taivuta!


Taivuttajassa on joustava, silikoninen taivutusosa, jonka avulla saat taivutettua ripsiä juuri niin paljon kuin haluat. Joustavuutensa avulla tämä taivutus on ripsille hellävarainen, mutta uskokaa; 

taivutustulos on hyvä! 

Tässä taivuttajassa yhdistyy myös lämpöefekti:
kun kytket taivuttajan päälle, se alkaa puhaltamaan lämmintä ilmaa taivutuspäästä. Fööniä ei enää tarvita :)
Lämmön avulla levitetty ripsiväri pysyy joustavana ja kuivuu hitaasti, jolloin saat taivutettua ripsiä tyvestä hyvinkin voimakkaasti.
Jos ripset kaipaavat vielä lisää maskaraa, levitä toinen kerros taivutuksen jälkeen :)

Tässä vielä tarkat ohjeet ripsiföönin kayttöön:


1. Laita ripsiväri ENNEN ripsien taivuttamista. Kostea ripsiväri auttaa sinua saavuttamaan paremman lopputuloksen.2. Käytä Magic Lash -taivuttajaa ennen kuin ripsiväri ehtii kuivua. Käynnistä Magic Lash-taivuttaja ja aseta taivuttajan silikoninen harjasosa ripsille samalla painaen niitä hieman saadaksesi ripset taipumaan. 3. Magic Lash-taivuttajan miedon lämmin ilmavirta on erittäin hellävarainen, eikä se rasita ripsiä puristuksella tai kuumenna niitä kuten perinteiset taivuttajat/lämpötaivuttajat. 4. Lataa Magic Lash-taivuttajasi pakkauksessa mukana tuleen USB kaapelin avulla kun siinä oleva punainen merkkivalo ei syty tai valo vilkkuu. Laite on suunniteltu sammumaan itsestään 90s kuluttua. Mikäli laite on sammunut itsestään sen sijaan, että olisit sammuttanut sen itse, niin käytä seuraavalla käyttökerralla virtakytkintä kerran pois päältä-asennossa ja kytke virta uudelleen päälle. 
Pese harjaosaan jäänyt ripsiväri pois ennen seuraavaa käyttöä.
Väreinä musta tai valkoinen.
Ja lisäksi: ei pattereita, tai akkuja, tämä vain tietokoneen USB:hen lataukseen ja taas ollaan ripset kaartuvana liikenteessä!

ISO suositus tälle ihmeelle, olkoon tämä tulevan joulukuun ensimmäinen joululahjavinkki :)

Lisätiedot ja tilaus:
Duroy.fi, hinat 74,90€

Ihanaa, huomenna alkavaa joulukuuta <3

Eija

***Tuote saatu testiin blogin kautta***

Kommentit

Suositut tekstit