Saako olla Multitasking?


Anteeksi, mikä?

On ihanaa kun vastaan pyörähtää sanoja, joita lukijat pyytävät selventämään.

Multitasking.

Kauneudenhoitoalan ammattilaiset varmaan naurahtavat ääneen, kun tämä "trendi" on pyörähtänyt ihonhoitoon. Kyseessä ei ole todellakaan mikään uusi juttu, mutta monelle varmasti vieras käsite.
Sanan suora käännös on: "tehdä montaa asiaa yhtäaikaa". 

Ja tässä ihonhoitoon liittyvässä seikassa kyse on siitä, että laitetaan useaa erilaista naamiota kasvoille samanaikaisesti, tietysti huomioiden ihotyyppi/ihotyypit.
Jep. 

Multitasking naamioilla. 

Avataas aihetta lisää.

Oletetaan, että ruudun toisella puolella on muutama muukin sekaihon omaava henkilö.
Eli t-alue on rasvoittuva ja posket normaali tai jopa kuivat.
Ja jostain olet lukenut, että tarvitset talia imevän, ihohuokosia supistavan naamion sekaiholle.

Selvä.

Kaupassa ostat yhdenlaisen naamion, sellaisen sekaiholle sopivan, talia imevän savinaamion.
Menet kotiin ja levität naamion kauttaaltaan kasvojen iholle.
Siis jopa poskille, vaikka siitä kohtaa iho on usiein normaali tai kuiva (poislukien rasvoittuva/akneiho).

Ja nyt kuvaan pitäisi astua MULTITASKING;

Jos sinulla on yläpuolella kuvattu ihotyyppi, niin paras vaihtoehto olisi levittää KAHTA erilaista naamiota kasvoille samanaikaisesti. Siis ei tietenkään niin taikuri tartte olla, että saa ne molemmat naamiot samanaikaisesti, vaan että kasvoilla olisi kahta erilaista naamiota vaikuttamassa.

T-alueelle (rasvoittuva) talia imevää savinaamiota (tai vastaavaa, jota suositellaan sekaiholle) ja poskille sekä kaulalle kosteuttavaa naamiota.
    Näin ollen saadaan OIKEA hyöty kasvonaamioista irti, huomioiden ihon erilaiset ongelmat. Näyttää samalta tuotteelta, mutta ei ole. 
Keskellä kasvoilla (t-alue) on L'Occitane:n Eteerinen, Katajaa sisältävä puhdistava kasvonaamio ja poskien alueella Lumenen Sensitive, kosteuttava ja rauhoittava hoitonaamio. Jos vaikutusajat ovat huimasti eri, pyyhi toinen tuote kostutetuilla vanulapuilla pois ja anna muun/muiden naamioiden vaikuttaa koko oma vaikutusaikansa. 

Tätä on siis multitasking ihonhoidossa. Opiskeluaikana tuli hyvin tutuksi tämä juttu. Ne jotka kosmetologilla aktiivisesti käyvät, ovat saattaneet huomata, että kosmetologi hoitaa tarkasti erilaiset osa-alueet iholta. Tähän voitaisiin vielä lisätä esim. viilentävä kurkkunaamio silmänympärysiholle ja kiinteyttävä naamio kaulalle. Neljä erilaista naamiota. Kätevää ja nopeaa, mutta vaatii satsausta rahallisesti, kun pitää hankkia erilaisia naamioita kaappiin.

Muita Multitaskaajia? :)

Eija

Kommentit

Suositut tekstit