Must have Naturals!

Heissan!

Jatketaan vielä muutamalla esittelyllä.

Postasin jo kuvien kera tuon ihanan Milanin huulikiillon, mikä herätti kaikkien punahuulia rakastavien kiinnostuksen!

Nyt siis esittelyyn nousee Milani:n luomiväripaletti ja Lily Lolo:n korjauspuuteri.Milani; Must Have Naturals
Koreina.com (hinta 18,50€)

Tämän kyseisen paletin valitsin puhtaasti intuitiolla. Mietin hieman jo meikkitutoriaalia ja ajattelin, että tällä paletilla saadaan tehtyä loppuvuoden juhliin hieno silmämeikki, joten testataan näitä sävyjä :)

Vasemmalta:

Vaalea, kermainen sävy, joka on todella loistava valinta koko luomen pohjustamiseen. 
Kaunis helmiäinen sävy. Olen käyttänyt tätä sävyä nyt jokaisessa silmämeikissä pohjameikkinä mitä olen tehnyt.

Vaalea mattasävy, jolla voit hahmotella luomelle vaalean rajan häivytyksen kaveriksi tai vaihtoehtoisesti voit myös pohjustaa tällä koko luomen.

Keskellä UPEA helmiäinen väri liikkuvalle luomelle ja silmän sisänurkkaan tuomaan kirkkautta.

Ruskea mattasävy, jonka avulla saat hahmoteltua voimakkaammin liikkuvan luomen näkyviin. Sopii myös alaluomen rajaukseen.

Mattamusta. Liikkuvalle luomelle, ulkonurkkaan tai rajauksiin. Miten haluat käyttää :)

Ja mustan yläpuolella lämmin vaalea, helmiäinen sävy silmän sisänurkkaan ja korostuksiin.


 Yläpuolella kaikki sävyt swatsattuina. Lisäsin kaikkia värejä yhden sipaisun sormen avulla kädelle. En laittanut lainkaan pohjustusta. 

Toinen sävy on TODELLA vaalea eikä mitenkään pigmenttinen. Se on oikeastaan ainoa tämän paletin pettymys.

Vaikka oma meikkikaappini pullottaa erilaisia luomiväripaletteja, niin tämä paletti on osoittautunut hyväksi valinnaksi. Tässä on hyvät arkisävyt ja mustalla saat tehtyä meikistä heti tummemman iltakäyttöön.


Lily Lolo; Corrector -ihon sävyä korjaava puuteri
Koreina.com (hinta 14,50€)

Myönnetään: tämä on Lily Lolo:n ensimmäinen tuote, jonka omistan. Merkin tiedän ja olenkin ollut monta kertaa aikeissa ostaa, mutta aina se on vaan jäänyt ja jäänyt. Nyt päätin ottaa testiin ihon sävyä korjaavan puuterin. 

Kuten olen muutamassa postauksessa maininnut, olen ihastunut käyttämään pohjustajana puutereita. Ja koska itselläni on hieman punoittava iho, niin päätin ottaa testiin tämän vihreän sävyisen puuterin ja katsoa toimiiko se meikkivoiteen alla.
Vihreä sävy taittaa pois punaisuutta, joten jos sinulla on couperosaa tai näppylöitä, niin suosittelen kokeilemaan näitä korjaavia puutereita. Tämä puuteri on iholla todella kevyt, joten voit käyttää sitä huoletta meikkivoiteen alla. MUTTA jos olet todella kuivaihoinen, niin kannattaa passata tämän puuterin käyttö meikkivoiteen alla, koska puuteri on talkkia, joka siis imee ylimääräisen kosteuden iholta. Rasvoittuvalle sekaiholle tämä on just nappivalinta!

Lisäsin puuterin testimielessä myös meikkivoiteen päälle, mutta mielestäni se vaalensi meikkivoidetta aavistuksen. Suosittelen siis lisäämään puuterin ennen meikkivoidetta tai muuta vastaavaa peiteainetta.


Levitin puuterin kasvovoiteen päälle ja lopuksi meikkisienellä nestemäisen meikkivoiteen taputtelemalla kevyesti. Ja tämä todella vähensi punoitusta selkeästi! 
Olin yllättynyt ja iloinen, sillä meikkipohja tuntuu nyt todella kevyeltä, kun ei tarvitse lisätä meikkivoiteen päälle mitään vahamaista neutralisoijaa taittamaan pois punaisuutta.


Ja lopuksi vielä tämä innovatiivinen yllätys:
pakkauksessa on käännettävä kansi, joten reijät menevät muovin alle peittoon, kun käännät keskeltä. 
Ei enää irtopuuterirasiaa, joka pöllähtää auki ja sotkee kaiken kun avaat rasian!

Kiitos siitä :)Käy kurkkaamassa Koreinan nettisivut, siellä on kaikkea kivaa myynnissä!

Eija

*Tuotteet saatu blogin kautta*

Kommentit

Suositut tekstit