Naked Skin

Elämme jännittäviä aikoja.

No ei eletä. Mä halusin vaan aloittaa dramaattisesti.
 Ihan perus keskiviikko menossa tai alussa ja pieni flunssa päällä. Lapset olivat kipeinä ja manailin jo itsekseni, että tuleekohan räkätaudille jatkoa. Ja juu, tulihan sitä. Ei siinä, ehdin jo pari päivää aikaisemmin miehelleni todeta, että olen muuten hyvin vähän kipeänä. Vaikka lapset ovat läpi flunssan käyneet, niin jotenkin olen voittajana selvinnyt. Paitsi nyt. Ei nyt mikään -makaan, en pysty muuta tekemään -flunssa ole käynnissä, mutta onhan se vointi niin puolikuntoinen. Flunssa ja puolikunto ja lisätään siihen taapero, jonka perässä saa joskus jopa juosta. Mutta mutta. Kyllä se tästä. Piristävää kun saa hieman blogata ja purkaa tunteitaan :)
Ja esitellä uutta meikkiä! 


Pohja (Base): Urban Decay Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Makeup -meikkivoide
Silmät (eye makeup): Luomivärit paletista Nude'tude (The Balm Cosmetics)
sävyt: Sleek ja Selfish
Ulkonurkka on sävytetty tummalla ruskealla (Sleek) ja liikkuvalle luomelle sävy Selfish.
Ripsiväri (mascara): Oriflame Eyes Wide Open (The One) 
Huulikiilto (lipgloss): Urban Decay "Failbait"


Ajatus tähän meikkiin lähti puhtaasti Urban Decay -meikkisarjasta. 
Kyseinen meikkisarja sai parrasvalot vihdoin ja viimein Turun Sokoksella. Siitä iso plussa, koska Tampereelle matkustaminen kyseisen sarjan takia ei houkutellut ja netistä ilman swatsailua tuotteiden tilaaminen on kyllä suhteellisen riskialtista. 

Avajaiset Turussa olivat 1.9 ja itseltäni kyseisen päivän kekkerit jäivät väliin. Suuntasin Sokokselle seuraavana päivänä, mikä oli kyllä hyvä juttu, koska avajaispäivänä ständillä ei ollut kuulemma lainkaan jalansijaa. 

Halusin päästä testaamaan Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid -meikkivoidetta. Olen aikaisemmin hehkuttanut saman linjan peiteainetta, joka on ultrakevyt ja hyvin peittävä.
Itseasissa hakusessani oli hyvä tai parempi haastaja Lancomen Teint Idole Ultra:lle, joka on tähän mennessä ohuin meikkivoide jota olen käytänyt. 

Bongasin myyjän (hyvän sellaisen!) ja lähdimme testaamaan kyseiset meikkivoiteet läpi, jotta oikea sävy löydetään. Sävy 3.0 oli just passeli NYT, toivoen etten ihan hirveästi vaalene talvea kohden. Vaalennustippoja minulla on The Body Shopilta, joten luotin siihen, että niillä saan fiksattua oikean sävyn, jos kalpea naama yllättää ennen joulua.

Ostin meikkivoiteen hintaan 38€ ja täytyy kyllä sanoa, että olen koostumukseen todella tyytyväinen. Ohut, mutta peittävä ja hyvin kestävä!


Urban Decay:n huulikiillot olivat täysin tuntemattomia itselleni. Sain mukaani 3 pientä näytettä sävyistä Scandal, Failbait ja Punch Drunk.
Yllätyin miten erilaiset pigmentit näissä kolmessa huulikiillossa on. 
Kyseiseen meikkiin käytin sävyä "Failbait", joka on sävyltään lämmin pinkki. Kyseinen huulikiilto levittyi siveltimellä raidallisesti eli pigmentti jäi mielestäni aika pliisuksi.

Kun taas sävy "Punch Drunk", joka on lämmin, voimakas oranssi sävy, teki yhdellä kerroksella huulista upean sävyiset ja pigmentti oli voimakas. 

Vielä on testaamatta sarjan huulipunat, joita on siis upea, upea ständi Sokoksella! Käykää katsomassa ja ihastelemassa sitä väri-iloittelua. 

Hieman muuttuu sävyt tummiksi näissä meikeissä, mutta mielestäni tuo lämmin pinkki huulikiilto tuo vielä säväyksen aurinkoa meikkiin, vai mitä olette mieltä? :)

Loppun vielä muutama sananen erilaisista tilastoista, jotka koskevat blogiani.
 Olen seurannut Google Analytics -ohjelman kautta blogini lukijamääriä, ikähaarukkaa ja maita, joissa blogiani katsellaan. Koska nousujohdanne jatkuu, mikä on ihan loistavaa, olen päättänyt kirjoittaa joihinkin postauksiin englanniksi lyhyen esittelypätkän, jotta ulkomailla seuraavat pysyvät hieman kärryillä, mistä kyseinen postaus aina kertoo. Yritän näin huomioida myös ulkomailta lukijat, vaikka tällä hetkellä päätin, että nuo englanninkieliset osiot pidän hyvin simppeleinä ja lyhyinä.
Tämä ilmoitus sen vuoksi, ettette ihmettele, miksi lopussa voi olla muutaman sananen englantia :)

Hi there!

Finally I tested Urban Decay's Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Makeup.
I totally fell in love with this quality!
It's light formula but it cover very nicely and it's last on the skin throughout the day.
Fall is here in Finland. As you can noticed from my darker make-up :)
Have a nice day!

Eija

Kommentit

Suositut tekstit