Syksyn meikkitrendit 2016

Uu, se on jo torstai!
Ja meikkikuvia pukkaa :)

Syksyn sävyt hiipii pikkuhiljaa meikkikaapista esille. 
Nyt tartuin viime vuonna ostamaani "So Cocoa" huulipunaan. Ostin kyseisen tummanruskean sävyn H&M:ltä ja tykkään tästä punasta todella paljon. Kermainen, hyvin levittyvä koostumus ja loistava pigmentti. Hinta n. 9,99€

Pelkistetyn muun meikin kanssa tummat huulet on todella tämän syksyn kuumin juttu.
Tänä syksynä tullaan varmasti näkemään huikea määrä jopa mustanpunaisia huulia katukuvassa.


Kuuma puheenaihe on "non-touring" eli kasvonpiirteiden korostus valoa tuovilla meikeillä. Tämä onnistuu helpoiten, kun lisäät nestemäiseen meikkivoiteeseen muutaman tipan kuultovoidetta ja levität meikkivoiteen sormin kasvoille. Puuteroi ainoastaan t-alue. 

Jos teet silmämeikin mattaluomiväreillä anna huulille rohkeasti kiiltoa. Tai toisinpäin. Molemmat ovat tänä syksynä in, mutta tuo rohkeasti esille kontrastit. 


Syksyn mielenkiintoisin uutuus kosmetiikkamerkki Suomessa on Smashbox. 
Smashbox on perustettu vuonna 1990 Los Angelesissa ja merkki on nyt vihdoin rantautunut Suomeen. Löydät sen Kicks -myymälöistä.

Nyt kun myös mattahuulet ovat taas in, niin itseäni kiinnostava uutuus liittyy nimenomaan mattaväreihin ja Smashbox:iin. Heidän valimoimastaan löytyy Insta-Matte Transformer Lipstick, jonka avulla teet huulipunasta hetkessä mattapintaisen. Olen käyttänyt mattapinnan tekeviä kynsilakkoja ja tykännyt niistä todella paljon. 
Ehkä tämä Smashbox:in uutuus huulipuna on just se mitä oon etsinyt...

Ja tietysti syksyyn kuuluu murretut ja lämpimät sävyt. Kynsilakoissa kuumin sävy on terrakotta sekä saven sävyt. Ihanat, lämpimät harmaat värit.

Mä vajoon nyt syksyn meikkiin totaalisesti. Oon niin paljon irroitellut väreillä, että valun hetkeksi tummaan syleilyyn ja pidän tummat huulet kunnes sateet alkaa :)

Eija

Ps. Se on syksy ny!

Kommentit

 1. Ihanaa tunnelmointia!
  Mä vaihdan myös tekstin innoittamana kynnet ja huulet syksyn väreihin.
  Kiitos Eija! 😊

  VastaaPoista
 2. :) Jee jee! Lisää syksyisiä sävyjä siis katukuvassa :)
  Kurkkaa Maija Lumenen sivuilta heidän uutuus huulipunat ja niihin sopivat kynsilakat. IHANIA!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit