Mun EX!

...eli tulossa esittelyyn muutama kosmetiikkaan liittyvä hutiostos! :)
Ensin hämärääkin hämärämpi kuva, josta voit ehkä bongata jonkun tutun tuotteen, joka joutui meikäläisen floppilistalle.


Moikka moi!

Siivotessani meikkikaappia huomasin siirtäneeni syrjään muutaman meikkituotteen, jotka ovat jääneet kertakäytölle. Kyllä näitä floppituotteita enemmänkin löytyy, mutta päätin esitellä seuraavaksi nämä neljä, jotka syystä tai toisesta eniten minua harmittavat. 

Kuten olette varmasti blogini luonteesta huomannut, että kirjoitan 80%:sti tuotteista joista todella pidän ja joiden olen huomannut ihonhoidossa toimivan omalla kohdallani. Aivan kuten teistäkin varmasti suurin osa tekee, luen itsekkin blogeja ja lisäksi googlen avulla selvitän mielipiteitä erinäisistä tuotteista, joita olen harkinnut ostaa testiini. No eihän se "hyväksi havaittu" ole tietenkään kaikkien lukijoiden ostamana hyvä tuote. Nykyään muutenkin ostokäyttäytymistä johdattelee hyvin paljon tuotteen saama huomio sosiaalisessa mediassa. Jos tuote on hyvä, siitä kirjoitetaan esim. blogeissa, sitä ylistetään ja se loppuu alta aikayksikön kaupoista. 
 Näin se menee. 

Nämä seuraavat neljä tuotetta ovat itseni ostamia. Ja käytinkin niiden ostamiseen suhteellisen paljon harkinta-aikaa, mikä ehkä lisää sitä harmituksen tunnetta, kun totesin tuotteiden jäävän minimaaliselle käytölle itselläni. Ja kyllä, luin toisista kauneusblogeista suurta suositusta tuotteesta, mutta kuinkas kävikään omalla kohdallani :) 


Aloitetaan tästä Beautyblender:in Blotterazzi -sienestä. Etsin kesällä jotain korvaajaa Rizla -papereille. Jep. Osa miettii mikä on Rizla ja osa miettii, mitä hittoa mä teen sätkäpapereilla. 
Etsin siis ratkaisua siihen ongelmaan, kun iho alkaa päivisin voimakkaasti kiiltään ja pitäisi poistaa ylimääräinen kiilto. Puuteria en juurikaan itse käytä kiillonpoistoon keskellä päivää, koska ihosta tulee helposti läikikkäään näköinen tällä menettelytavalla. Nykyään on olemassa jos johonkin lähtöön kiillonpoistopapereita, mutta vanha kunnon sätkäpaperi on HALPAA ja hyvää tähän tarkoitukseen. 
Että siinä kun sätkän käärii, niin voi samalla pyyhkiä naamansa :)
(Ettei kenellekkään jää yöunet tuon lauseen takia vähiin, korjaan vielä, että EN tupakoi.)

Mutta niin. Ostin siis Blotterazzi:n, koska se vaikutti pitkässä juoksussa myös hyvin taloudelliselta ratkaisulta. Ja kun sienellä kevyesti kasvot tuputtelee läpi, sieni imee talin itseensä ja kiilto on poissa ilman että lisäät puuteria. Hinta oli noin 22€ ja sienet ovat uudelleen pestävissä.
 Rasiassa on peili, siitä plussaa.


Rasiassa on siis kaksi sientä. Toista sientä on käytetty pari kertaa ja toinen on täysin koskematon. Jostain syystä en tästä tuotteesta tykännyt lainkaan. Mielestäni ihosta lähti kiilto vain osittain. Lopputulos ei ollut mitenkään matta, vaikka se mielikuva minulla oli tuotetta ostaessani.  


Tiedätte kuinka paljon tykkään NYX:in meikeistä?Mutta vastaan käveli ensimmäinen kunnon floppi tästä meikkisarjasta. Turun Sokoksella swatsailin muutamia NYX:in poskipunia kämmenelle. Olen hyvin skeptinen kaikkien sarjojen "Baked" -tuotteisiin. Ne jotka meinaavat tippua nyt kärryiltä, niin selvennän hiukan tuota sanaa "Baked". Kyseessä on siis ns. kovaksi puristettu ja nimensä suoran suomennoksen mukaan: paistettu värinappi. Tällä tekniikalla saadaan tuotteeseen pigmenttiä ja samaan värinappiin useita toisiinsa sointuvia värejä.

Koska olen ollut skeptinen, kokeilin poskipunaa nimeltä "Foreplay" kämmenelle ja MITÄ? Uskomaton pigmentti ja upea, upea sävy! Kassan kautta ja kotiin.
Kotona oli heti pakko testata kasvoille tätä ihanuutta. Otin tuotetta aluksi varovasti siveltimeen, koska olinhan juuri kaupassa huomioinut kyseisen tuotteen olevan hyvin pigmenttinen. No.

Ei ollut.
Vaihdoin karkeampaan ja tiheämpään siveltimeen.
Ei mitään.

Väriä ei jäänyt siveltimeen nimeksikään. En sitten sen vertaa kaupassa miettinyt, että kun kaikki ovat sitä tuotetta läpimällä sormella testannut, niin sehän on hienosti kokoajan kulunut pinnalta ja väri irtoaa paremmin. Hukkaan ja käyttämättä jäi siis tämä poskipuna. 
Ai niin. Tulihan sekin testattua, että otin poskipunaa sormella ja sipaisin poskelle. En mä sitä enää mihinkään saanut levittymään :') 
Luovutusvoitto tuolle poskipunalle.

Ja flopit vaan pahenee.


Uusia kulmakarvatuotteita on todella kiva testata. Päädyin googlettelun ja arvostelujen perusteella tilaamaan itselleni kulmakarvatussin. Koska en ole ikinä kulmiin tussia käyttänyt, niin päädyin tilaamaan Eylure:n Brow Ink -kulmakarvatussin. Eylure myy pääsääntöisesti tekoripisiä ja muutamia kulmakarvatuotteita. 
Päädyin osaksi ostopäätökseeni myös siksi, että tässä tussissa on kaksi erilaista päätä. Ohuella huopapäällä voi piirtää todella kapeita viivoja ja toisessa päässä on paksumpi viistopäinen kärki. Kumpikin kärki toimii niinkuin pitää, mutta esittelyssä lukeva "Intense and even colour" pitää todella paikkaansa. En saanut mitenkään tehtyä luonnollisen näköisiä kulmia tällä tuotteella. Sävy oli aika tumma (tumma ruskea) ja hyvin intensiivinen. Yritin jopa tussin kuivuttua harjata kulmat kauttaaltaan läpi, jotta väri leviäisi tasaisemmin, mutta mitä vielä.   
Se väri on todella kiinni kulmissa :)
Ei jatkoon.


Kuluvan vuoden keväällä olin vaellusmatkalla Tukholmassa. Siis vaellusmatkalla meikkikaupassa Sephorassa. Juuri ennen kassoille siirtymistä bongasin hyllyltä matkakoon 
Caudalie Eau De Beauty Elixir -seerumin. Seerumi on ehkä hiukan harhaanjohtava nimike, koska tuote on suihkutettava kasvovesi. Kauneuseliksiiri. Eliksiiri. Ei hitto. Niin törkee sana.
 "Laita lopuksi kauneuseliksiiriä kasvoille." Ja näytät kauniilta. Ai et näytä? Niin mulla kävi.
 Saakohan rahat takaisin?

Jos en nyt ihan hirveesti valehtele, tämä tuote oli pari vuotta kummitellut mun ostoslistalla. Tuote maksaa normaalihintaisena n. 60€/100ml ja pidän hintaa itselleni kalliina. 
Se on yksi syy, miksi tuote on jäänyt aikaisemmin hyllyyn.

Tämä "eliksiiri" on tarkoitettu kuivalle, normaalille ja rasvoittuvalle iholle. Lupaa kosteuttaa ihoa ja pienentää ihohuokosia. Vesi sisältää eteerisiä öljyjä kuten viinirypäleensiemenuutetta, rosmariinia ja minttua. Koska tuote ratsastaa isolla kulttimaineella oli aika helppoa tarttua ostamaan pieni matkakoko tästä tuotteesta.

Istuimme ystävättereni kanssa lasillisilla keskellä kaunista Tukholmaa ja päätin tuoksutella kyseistä tuotetta siinä terassilla. Suihkautin kasvovettä kauttaaltaan kasvoille.

Hyi hitto!
Tuoksu on sama kuin piparminttua sisältävä jalkasuihke. 
Ei pysty käyttämään.
Vielä kun tuote sisältää eteerisiä öljyjä, niin tuoksu jää suhteellisen pitkäksi aikaa leijailemaan iholle. Tuote itsessään todella kosteutti ihoa ja iho oli käytön jälkeen selvästi kuulas. Mutta jos tuoksu on suoraan mallia jalkadeodorantti se jää mun käytössä tasolle: nolla.
Onneksi ostin matkakoon.

Tälläisiä huteja itselleni on sattunut mukaan.

Mites teillä, onko sattunut joku mainittava huono meikkiostos?

Eija

Kommentit

Suositut tekstit