Tatuoinnin tarkkaa piirtoa

Kyllä se vaan on niin, että sitten kun sen oikeen löytää ne se on menoa! :)
Ja mä löysin sen!KatVonD Tattoo liner.

Retki Tukholman Sephoraan kannatti, sillä kaappasin mukaani (kassan kautta siis) paljon hypetetyn KatVonD:n nestemäisen rajauskynän. Olin aikeissa ostaa myös muuta KatVonD:n kokoelmasta, mutta täytyy kyllä rehellisyyden nimissä sanoa, että Sephorassa pyöriessäni kyseinen ständi ei tehnyt muhun mitään vaikutusta. Ensinnäkin ständi oli lääpitty kauttaaltaan (mikä kyllä todistaa, että kysyntää ja swatsailua on tapahtunut ständillä). Mutta mikä eniten yllätti, oli se, että tarjonta koko KatVonD:n meikkisarjasta oli aika... suppea? En jaksanut alkaa testailemaan sävyjä, vaan päädyin ostamaan "sian säkissä" ja sujautin nestemäisen rajauskynän ostoskoriin. 

Kat on kyllä panostanut pakkausten ulkonäköön, on niittiä, mustaa, hopeaa ja graafista, voimakasta kirjasintyyliä. Itse tykkään todella paljon tälläisistä rokahtavista pakkauksista. 

Kierrellessäni ympäri putiikkia oli jännä huomata, että KatVonD:n meikkejä oli ripoteltu ympäri kauppaa. Myös hänen nimikkosiveltimet eivät olleet omalla ständillään, vaan reunustalla muiden siveltimien joukossa. Lookista kyllä, mutta siveltimet jäi kokonaan käymättä läpi, kun en ollut etsimässä tällä kertaa siveltimiä.

Mutta siihen rajauskynään. JOO kyllä se on mun mielestä kaiken sen hypettämisen arvoinen! 

Mutta MIKSI?

Tarkka jälki, väriä tulee reilusti, ohut huopakärki. Aika sama esittely kuin monella muulla samantapaisella huopakynällä, mutta mikä siitä tekee NIIN hyvän?Se sävy! Siis MUSTA! Oikeasti yönmusta sävy, Trooper,  joka ei haalistu piirtäessä. Voit kerrostaa ilman, että edellinen veto pyyhkiytyy pois. Ja KYLLÄ. Se kestää. Siis kokopäivän kissarajaukset oli silmissä ihan täydelliset vielä aamuyöstä. Testattu siis laivan yöelämässä :)

Oletteko huomanneet tämän tyyppisissä huopakärjissä sitä, että kun piirrätte hyvin ohutta viivaa, niin se ohut kärki ei päästä välttämättä väriä tasaisesti? Joutuu siis uudelleen palaamaan edelliseen kohtaan ja aloittamaan piirtämisen alusta. Tämän kynän kanssa sitäkään ongelmaa ei ole. Piirtojälki on todella tarkka ja väri pääsee huopakärjestä ulos tasaisesti. 

Plussaa tulee myös värivaihtoehdoista. 10. Kymmenen väriä...anna mun kaikki kestää, kun mä haluaisin ne kaikki :) Seuraavaksi hankintalistalla on vihreä ja ruskea rajauskynä.

Hinta n. 20€ (riippuu ostopaikasta)

Lähteekö testiin? :) 

Eija

Kommentit

Suositut tekstit