Keskiviikon kampausvinkki!

Moikka moi!

Tänään päräytetään ensimmäinen kampaustutoriaali ilmoille :) 
Kampausmallina mulla oli ihastuttava Maria. 
Maria valmistuu ylioppilaaksi, joten teimme muutaman matalan niskanutturakampauksen. Näiden kampausten kanssa on helppo asettaa lakki päähän :)

Kampaukset ovat hyvin yksinkertaisia, ehkä joidenkin mielestä jopa tylsiä, mutta voihan näitä nutturoita myös arkisin pitää! Pointti on se, että uskallat "tuunata" kampauksia esim. timanteilla, pinneillä tai kauniilla hiuspannalla.

Tässä siis tulee ensimmäinen kampaus, johon tarvitset:

-Hiusharja
-Nutturavalkki
-2 pompulaa
-Piilopinnejä
-Koristekukkia
-Hiuslakkaa

Nutturavalkki, piilopinnit ja koristekukat on ostettu Glitteristä.

Aloitetaan!

Kampaa hiukset kauttaaltaan, tee etuhiuksiin haluamasi jakaus. 
Tee niskaan tiukka pompula.


Aseta nutturavalkki pompulan päälle. Tässä vaiheessa nutturavalkkia ei tarvitse kiinnittää piilopinneillä, valkki pysyy hyvin paikallaan pompulan päällä.Laske leukaa kohti rintaa, jolloin saat helpoiten aseteltua hiukset nutturavalkin päälle. Levitä hiukset tasaisesti valkin päälle.
Kun olet asetellut hiukset tasaisesti, levitä pompula valkin päälle. Kun pompula asettuu valkin tyveen, kampaus näyttää tältä.

Ota ylijäävät hiukset yhteen ja rullaan ne nätisti valkin ympärille. Kiinnitä rullatut hiukst muutamalla pinnillä.Lisää toiselle puolelle kukkia. Näissä Glitteristä ostetuissa kukissa on kätevä varsi, joka taipuu kampaukseen helposti. 
Lopuksi siloita hiuslakan avulla hiukset ja kiinnitä lakalla kampaus. Jos haluat hieman "elävämmän" vaikutelman kampaukseen, pöyhi kevyesti nutturaa sormilla, jolloin nuttura ei ole täysin huolitellun näköinen. Älä laita kukkia liikaa, ainostaan toiselle puolelle, jolloin saat eri puolilta erilaisia kuvia :)Tämmöistä tällä kertaa ;)
Kampaaja en ole, mutta onhan näitä hauska väsäillä välillä.

Mitäs mieltä lukijat, pistänkö julkaisten loputkin kampaukset?

Eija

Kommentit

Suositut tekstit