Kissarajaus tutoriaali!

Toukokuu on täyttä juhlaa! 

Meidän perheessä tämä kuukausi on todella kiireinen, siis hyvässä mielessä kiireinen. 
 Siskoni tytär täyttää 5- vuotta, oma poikani täyttää 1-vee ja pikkusiskoni ensimmäisen lapsen laskettuaika on kuluvan kuun lopussa! HUH! On tässä myös meidän mummulla ja papalla kiireitä ja uusia tuulia luvassa ;)

Koska juhlia on siis luvassa  ja moni varmasti tekee meikin ja kampauksen itse, niin olen aloittanut hyvissä ajoin tekemään muutaman KAMPAUS (juu, luit oikein!) ja meikkitutoriaalin. Nämä tutoriaalit tulevat nyt hieman etuajassa (jos esim. lakkiaisia mietitään), mutta nyt teillä on hyvää aikaa harjoitella meikkiä ja kampausta ennen juhlia! 

Jos koet, että värikkäät luomivärit on haastava laittaa, mutta haluaisit kuitenkin jotain näyttävää juhliin, niin kokeile rajata silmät mustalla, tee hieman kissamainen rajaus ja lisää kevyesti glitteriä. Kuulostaa helpolta, nopealta ja kauniilta, mutta onko se sitä? 

Tarvitset siis:

Rajauskynän (miellään tussi, kakku tai geelirajaus)
Glitteriä
Vaalean luomivärin (helmiäinen)
Ripsiväri
Teippiä

Harjoitellaan!

Pohjusta luomet luomivärin pohjustusaineella ja puuteroi luomi huolellisesti.


Lisää vaaleaa helmiäistä luomiväriä kulmaluulle. Tämä tekniikka suurentaa silmää ja kirkastaa katsetta. Lisää vaaleaa luomiväriä myös silmän sisänurkkaan pienellä siveltimellä.
Ota pieni pala teippiä ja poista teipistä tiukin liimapinta asettamalla teippi ensin kädelle.

Aseta teippi mukaillen silmän ulkonurkkaa. Teipin avulla saat molempiin silmiin yhtä tarkat rajaukset. Voit siis piirtää teipin avulla niin pitkät ja paksut rajaukset kuin haluat! Rajaus pysyy teipin avulla suorana ja siistinä.

Aloita piirtäminen ulkonurkasta. Piirrä niin pitkälle rajausta teipin avulla kuin haluat. Katso välillä suoraan eteenpäin peiliin, jotta näet, miltä rajaus näyttää. Kun olet saavuttanut halutun siiven, palaa takasin n. puolesta välistä rajausta ja paksunna siipeä halusi mukaan. Rajaa lopuksi koko yläluomi ohuesti.
Muista jättää "häntä" ohueksi, joten älä palaa takaisin päin ihan hännän päästä asti!

Poista teippi ja lisää glitteriä koko rajauksen yläpuolelle ohuesti!


Lisää ripsiväri ja halutessasi vielä irtoripset.

VALMIS!

Meneekö testiin?

Eija


Kommentit

  1. Ehdottomasti testiin! Tosin silmän teippailu saattaa alkuun hihityttää, mutta jospa se siitä sitten...
    Voiskohan teippiä käyttää myös jo vähän laskeutuneen yläluomen kohotukseen? 😂

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit